تیتر امروز

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟
واکنش تند یک اقتصاددان به تصویب دیرهنگام پیوستن به CFT در گفتگو با دیدارنیوز

مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟

امثال علم‌الهدی، دنیا را نمی‌شناسند و با این عدم شناخت خود برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند. الان، آقای علم‌الهدی باید پاسخ بدهد که تصویبCFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟ این مصوبه که از دل مجمعی...

خودروسازان در آبان ماه چه تعداد خودرو فروختند و چه تعداد ناقص ماند؟

مقایسه و بررسی آمار تولید و فروش ایران‌خودرو و سایپا نشان می‌دهد که در آبان ماه امسال در مجموع قریب به ۷۰ هزار دستگاه خودرو تولید شده که بیش از ۵۸ هزار دستگاه آن تجاری و روانه بازار شده است؛ علیرغم اینکه ایران‌خودرو در این ماه بخشی از تولیدات ناقص ماه‌های پیش خود (به جز محصولات خانواده پژو و هایما) را تکمیل و تجاری کرده است، اما سایپا بالغ بر ۱۴ هزار خودرو احتمالا ناقص در آبان ماه سال جاری تولید کرده که قابلیت تجاری‌سازی نداشته است.

کد خبر: ۱۱۶۴۸۷
۱۱:۰۸ - ۲۵ آذر ۱۴۰۰

خودروسازان در آبان ماه چه تعداد خودرو فروختند و چه تعداد ناقص ماند؟

دیدارنیوز ـ گزارش عملکرد تولید و فروش خودروسازان بزرگ کشور نشان می‌دهد که ۶۹ هزار و ۹۴۹ دستگاه خودرو در آبان ماه امسال تولید شده است. از سوی دیگر از مجموع خودرو‌های تولید آبان ماه و پیش از آن ایران‌خودرو وسایپا برای ۵۸ هزار و ۸۷۲ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر شده است

طبق آمار، از مجموع ۴۰ هزار و ۳۸۷ دستگاه تولیدی گروه صنعتی ایران‌خودرو در آبان ماه امسال، ۲۵ هزار و ۵۷۰ دستگاه محصولات خانواده پژو است که ۲۴ هزار و ۳۱۰ دستگاه آن تجاری شده است و. ۱۲۶۰ دستگاه آن ناقص مانده است و قابلیت تجاری‌سازی نداشته است.

تولید محصولات خانواده سمند در هشتمین ماه سال ۱۴۰۰ نیز ۴۶۹۸ دستگاه بوده است، اما این خودروساز بخشی از تولیدات ناقص ماه‌های پیش‌تر خود را تکمیل کرده و بدین ترتیب در آبان ماه در مجموع ۵۱۸۶ دستگاه از این محصولات را تجاری کرده است.

علاوه بر این در این مدت، ۴۱۴۱ دستگاه دنا، ۳۹۵۵ دستگاه رانا و ۱۶۴۸ دستگاه تارا در مجموعه گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید شده است. برای هر سه این خودرو‌ها نیز همچون سمندها، بخشی از تولیدات ماه‌های قبل تکمیل شده و در آبان ماه تجاری شده است.

ایران‌خودرو در آبان ماه ۱۴۴ برای ۴۶۸۱ دستگاه دنا، ۷۰۵۲ دستگاه رانا و ۲۰۳۶ دستگاه تارا فاکتور فروش صادر کرده است.

ایران خودرو همچنین در ماه هشتم امسال، ۳۷۵ دستگاه هایما تولید کرده است که ۳۵۰ دستگاه آن قابلیت تجاری‌سازی داشته و به فروش رسیده است.

بر این اساس در مهرماه امسال، ۳۴ هزار و ۴۴۸ دستگاه خودرو گروه صنعتی ایران‌خودرو تجاری شده و ۱۸۹۴ دستگاه ناقص باقی‌مانده است.

در مجموع گروه صنعتی ایران‌خودرو در آبان ماه امسال برای ۴۳ هزار و ۶۱۶ دستگاه خودرو، فاکتور فروش صادر کرده است.

در دیگر خودروساز بزرگ کشور (سایپا) نیز در مدت یک ماهه آبان ماه ۲۹ هزار و ۵۶۲ دستگاه خودرو تولید شده است. در مقابل برای ۱۵ هزار و ۲۵۶ دستگاه خودرو نیز فاکتور فروش صادر شده است.

سایپا نیز علیرغم اینکه تعدادی از وانت ۱۵۱‌های تولیدی ماه‌های پیش را در آبان ماه تکمیل و تجاری کرده است، اما نتوانسته همه تیبا‌ها و شاهین‌های تولیدی این ماه را تجاری کند.

به تفکیک آمار، گروه خودروسازی سایپا در مجموع در ماه هشتم سال جاری ۲۱۷۶ دستگاه وانت پراید (سایپا ۱۵۱) تولید کرده، اما ۳۱۴۴ دستگاه از این محصول را تجاری کرده است.

در مقابل، اما در این مدت ۲۴ هزار و ۵۳۳ دستگاه از محصولات خانواده تیبا و ۲۸۵۳ دستگاه شاهین تولید شده است که به ترتیب برای ۱۰ هزارو ۵۷۲ دستگاه از محصولات خانواده تیبا و ۱۵۴۰ دستگاه شاهین صورت مالی ثبت شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر