تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

مالی: به همکاری با چین و روسیه برای بازگشت متقابل به برجام ادامه می‌دهیم

نماینده آمریکا در امور ایران با اشاره به گفتگو‌های اخیر خود با مقامات چین و روسیه خاطرنشان کرد: ما به همکاری سه‌جانبه خود برای رسیدن به هدف مشترکمان مبنی بر بازگشت متقابل به برجام ادامه می‌دهیم.

کد خبر: ۱۱۶۰۱۹
۱۱:۳۱ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰

مالی: به همکاری با چین و روسیه برای بازگشت متقابل به برجام ادامه می‌دهیم

دیدارنیوز - رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در توئیتر نوشت که با سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه و ما ژائوسو قائم مقام وزارت امور خارجه چین گفت‌وگوی تلفنی داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه رایزنی‌های خوبی با این دو مقام روس و چینی داشته است، تصریح کرد: همانطور که پیش از دور هفتم مذاکرات (وین) توافق کردیم به هماهنگی نزدیک سه جانبه مان برای دستیابی به هدف مشترک خود مبنی بر پایبندی کامل متقابل به برجام بر اساس پیشرفت‌های حاصل شده در شش دور اول ادامه خواهیم داد.

مالی در پیامی دیگر نیز نوشت: گفتگو‌های سازنده‌ای با شرکای خود در شورای همکاری خلیج (فارس) داشتم. ما همچنان به درخواست خود برای بازگشت متقابل و سریع به پایبندی به برجام متعهد هستیم. این بهترین راه برای تقویت روابط اقتصادی منطقه‌ای و جلوگیری از بحران هسته‌ای است. ما کماکان به رایزنی‌های نزدیک ادامه می‌دهیم.

وی در حالی به طور مکرر از بازگشت متقابل به برجام صحبت می‌کند که این آمریکا بود که با نقض تعهدات خود در این توافق به طور یکجانبه از آن خارج شد و تحریم‌های ظالمانه علیه ایران را بازگرداند. ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا، همانطور که آژانس بین المللی انرژی اتمی بار‌ها تائید کرده بود به طور کامل به تعهدات هسته‌ای اش پایبند بود، اما پس از آن، با توجه به بدعهدی طرف‌های اروپایی در اجرای تعهداتشان در برجام و نقض توافق از سوی واشنگتن مطابق با مفاد برجام اجرای تعهدات خود را به صورت گام به گام کاهش داد.

مقامات جمهوری اسلامی ایران بار‌ها تاکید کرده‌اند که واشنگتن باید گام اول را بردارد و تمام تحریم‌های وضع شده علیه کشورمان را لغو کند.

بر همین اساس، هفتمین دور مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دوشنبه گذشته پس از یک وقفه چند ماهه آغاز به کار کرد و تا روز جمعه ادامه داشت. ایران تاکید کرده است که با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود.

دور تازه مذکرات ایران و گروه ۱+۴ نیز قرار است از روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه (امروز) در پایتخت اتریش از سر گرفته شود.

هفته گذشته هیات مذاکره کننده ایران دو متن پیشنهادی خود را برای حصول توافق به طرف‌های مقابل ارائه داد که یکی از آن‌ها در ارتباط با رفع تحریم‌ها و دیگری با موضوع و تعهدات هسته‌ای مرتبط بود. طرف‌های غربی برای بررسی این پیشنهاد‌ها خواستار بازگشت به پایتخت‌های خود شده بودند.

منبع: ایلنا
برچسب ها: رابرت مالی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها