تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعتراف ام باپه: می‌خواهم برای یک باشگاه بزرگ بازی کنم

مهاجم پاری سن ژرمن اعتراف کرد باوجود علاقه‌ای که به پاری سن ژرمن دارد، اما می‌خواهد برای یک باشگاه بزرگ دیگر به میدان برود.

کد خبر: ۱۱۵۷۵۷
۰۸:۵۶ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰

اعتراف امباپه برای حضور در یک باشگاه دیگر

دیدارنیوز - به نقل از اسپورت، کیلیان ام باپه مدت‌ها است که از علاقه خود برای جدایی از پاری سن ژرمن و حضور در رئال مادرید می‌گوید. قرارداد این بازیکن با تیم پاریسی تابستان سال جاری به پایان می‌رسد و باید منتظر حضور او در رئال بود.

او گفت: صحبت کردن از آینده آسان نیست. هر اتفاقی که بیفتد من برای یک باشگاه بزرگ به میدان خواهم رفت. باید اعتراف کنم که در ابتدا اذیت شدم چرا که کسی به علاقه من به جدایی توجه نمی‌کرد. من به پاری سن ژرمن علاقه دارم با این حال به دنبال بازی کردن در تیمی هستم که قهرمانی در لیگ قهرمانان را می‌خواهد.

این بازیکن جوان افزود: اکنون در شرایط خوبی به سر می‌برم. من پیش از این بار‌ها گفتم که به دنبال یک تجربه جدید هستم.

او درباره این سوال که آیا زبان اسپانیایی می‌داند، گفت: بله من بدون مشکل اسپانیایی صحبت می‌کنم چرا که می‌خواهم یک بازیکن بزرگ شوم و شخصیتی مورد توجه داشته باشم. نمی‌توانم تنها با زبان فرانسوی به ستاره‌ای جهانی تبدیل شود. این غیر منطقی است. می‌خواهم به راحتی در محیط‌های دیگر به سرعت سازگاری پیدا کنم.

ام باپه درباره این سوال که آیا بازیکن خودخواه و مغروری است، گفت: من بیشترین پاس گل را در لیگ قهرمانان و لیگ فرانسه داشته ام و این نشان می‌دهد که خودخواه نیستم. اینکه بگویم در حضور نیمار و مسی من ستاره اول هستم جرات زیادی می‌خواهد. این موضوع اصلا برایم مهم نیست چرا که تنها دوست دارم به تیم کمک کنم.

او درباره شکست برابر سیتی گفت: آن‌ها ما را در زمین خود محاصره کرده بودند و تنها سه بار به دروازه شان رسیدیم. سیتی در این بازی توپ و میدان را در اختیار داشت. با این خط حمله‌ای که داریم قطعا می‌توانیم بهتر ظاهر شویم.

منبع: ایلنا
برچسب ها: کیلیان امباپه
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر