تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

پاسخ پرسپولیس به احمدزاده: قدر این پیراهن را ندانستی!

یک روز پس از اظهارات فرشاد احمدزاده درباره پرونده شکایت از پرسپولیس، حالا نوبت به این باشگاه رسیده تا پاسخ بازیکن سابق را بدهد.

کد خبر: ۱۱۵۲۵۹
۱۹:۳۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰

پاسخ پرسپولیس به احمدزاده: قدر این پیراهن را ندانستی!

دیدارنیوز - روز گذشته کمیته تعیین وضعیت حکم پرونده شکایت احمدزاده از پرسپولیس را اعلام کرد و گفت که این بازیکن ۱۹۵ میلیون از پرسپولیس طلبکار است. این در حالی است که احمدزاده درخواست ۵۷۰ میلیونی داشت، اما کمیته تعیین وضعیت این خواسته را قبول نکرد تا این بازیکن با لحنی عصبانی در مقابل خبرنگار "ورزش سه" اظهاراتی را انجام دهد.

او با موضع گیری علیه مدیران باشگاه پرسپولیس گفته بود که می‌توانست با آن‌ها توافق نکند تا کل قراردادش را دریافت کند. وی همچنین با کنایه گفت که این ۱۹۵ میلیون تومان را به وکلایی بدهید که باعث باخت در پرونده‌های فیفا شدند.

حالا باشگاه پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای بسیار تند و کم نظیر، به فرشاد احمدزاده تاخته و نوشته که این بازیکن قدر پیراهن پرسپولیس را ندانسته و حالا به این شکل خود را مطرح می‌کند: «این روز‌ها هم شاهد اظهارات یکی از بازیکنان سابق تیم هستیم که به باور ما وقتی در این تیم بزرگ حضور داشت قدر این پیراهن و هوادار را ندانست و خود را در مسیر‌های دیگری قرار داد. حالا شاید مانند بسیاری دیگر که قدر این نعمت را ندانسته‌اند و گمشده خود را در هیچ جای دیگر نمی‌یابند پرسپولیس را آن هم در این شرایط حساس درگیر خود می‌کند.»

قرمز‌ها با طرح این ادعا که پرسپولیس احمدزاده را کنار نگذاشت بلکه طرفین توافقی و به دلیل درخواست گل‌محمدی قطع همکاری کردند، نوشت: «این بازیکن با رضایت کامل خود و به دلیل تامین نشدن نظر سرمربی از عملکرد فنی از پرسپولیس جدا شد که به عنوان حق بدیهی هر سرمربی شناخته می‌شود. این قانون غیر قابل خدشه‌ای است که وقتی یک مربی بازیکنی را از نظر فنی در حد استاندارد مورد نظر یا برنامه‌های خود نداند یا حضورش را باعث پایین آمدن توان فنی، ذهنی یا روانی تیم خود ارزیابی نماید، او را از برنامه‌های خود کنار می‌گذارد.»

باشگاه پرسپولیس سپس با اشاره به جدایی احمدزاده طوری به او تاخته که این مسئله شامل وحید امیری نشود: «رویکرد وی نسبت به پرسپولیس و هواداران زمانی عیان شد که پرسپولیس با پنجره‌های بسته روبه‌رو بود و مجموعه را ترک کرد. در مورد بعضی از بازیکنان چنین اقدامی با توجه به پیشنهاد‌هایی که داشتند، قابل درک بود و این گونه نیست که هر جدایی در آن مقطع را به شکلی واحد ارزیابی کنیم. خیلی خوب می‌دانیم که پرسپولیس در آن زمان چه شرایط حساس و هواداران چه حالی داشتند. البته این هم حق بدیهی بازیکن است که در پایان هر قرارداد برای آینده خود تصمیم بگیرد. اما اظهارنظرها، انتظار‌ها و ادعا‌هایی که مطرح می‌شود باید متناسب با رفتار و اتفاقاتی باشد که شاهد بوده‌ایم. آن هم از سوی بازیکنی که کشف، پرورش و معرفی خود به فوتبال را مدیون باشگاه پرسپولیس است.»

در پایان این بیانیه آمده است: «این بازیکن وقتی به دلایل فنی، در پرسپولیس جایی برای خود ندید، برای جدایی با باشگاه مذاکره و توافق کرد. رضایت‌نامه مالی هم امضاء شد که بر اساس آن باشگاه نیز متقابلا از حقوق خود دست کشید تا بازیکن بتواند مسیر فوتبالی خود را در جای دیگر ادامه بدهد. اگر او نتوانست خود را در اندازه‌های حضور دگرباره در پرسپولیس نشان دهد، باشگاه و سرمربی مقصر نیستند. این بازیکن با وجود همه آن توافق‌ها حالا مدعی شده است و اکنون دعوای حقوقی را هم باخت. این که رای صادره باب میل وی نبوده است به باشگاه پرسپولیس ارتباطی ندارد.»

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر