تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی لازمه اقتصاد امروز است

یک کارشناس اقتصادی گفت: اقتصاد کشور در شرایط فعلی برای رشد و توسعه به ویژه در بخش تجاری نیاز به از میان برداشتن ارز ۴۲۰۰ تومانی دارد.

کد خبر: ۱۱۵۱۰۵
۱۱:۵۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی لازمه اقتصاد امروز است

دیدارنیوز - لایحه «تامین مطمئن کالا‌های اساسی، نهاده‌های دائمی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست‌های جبرانی برای حمایت از معیشت اقشار آسیب‌پذیر» چندی پیش با قید دو فوریت تقدیم مجلس شد.

این لایحه با توجه به افزایش قیمت کالا‌های اساسی به دلیل رشد بهای جهانی و تغییرات اقلیمی و با هدف تامین کافی کالا‌های اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و حمایت از معیشت اقشار آسیب پذیر به کمک پرداخت یارانه تهیه شده بود. با این حال دو فوریت و یک فوریت آن در مجلس به تایید نرسید.

در همین راستا، رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و قطر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: ارز ۴۲۰۰ تومانی بر اساس اهداف اقتصادی پایه گذاری شد تا جامعه را در دوره‌ای از تورم و افزایش بی رویه قیمت کالا‌های اساسی نجات دهد.

«عدنان موسی پور» با تاکید بر اینکه این هدف گذاری در برهه‌ای از زمان مناسب و درست بود، خاطرنشان کرد: این ارز در عمل و به طور اجرایی به جامعه هدف نرسید و در توزیع، ساماندهی و برنامه ریزی مسیر درستی را طی نکرد.

وی با بیان اینکه پروسه اثرگذاری ارز ۴۲۰۰ تومانی در سطوح مختلف جامعه در اجرا شکست خورده است، تصریح کرد: روند اجرای ارز ترجیحی موجب توزیع ناعادلانه بیت المال به شکل نامناسب در جامعه و بین اقشار مختلف شد.

موسی پور با اشاره به آثار منفی توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی تاکید کرد: این نرخ در زمانی که باید موتور صادرات را به حرکت در می‌آورد، موانعی را ایجاد و سرعت توسعه و رشد تجاری را کاهش داد.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی همراه با توسعه روابط بین المللی سرعت صادرات را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: آمار تجاری نشان می‌دهد شرکایی خارج از مرز‌های کشور در حال مبادله با فعالان اقتصادی داخلی هستند، پس در زمان تصمیم گیری باید این بخش از تجارت را نیز در نظر بگیریم تا مانع هرگونه بدعهدی شویم.

وی با بیان اینکه مکمل روابط ارزی، روابط مناسب با جهان است، خاطرنشان کرد: برای توسعه صادرات به کشور‌های همسایه نیازمند سیاست‌های مناسب ارزی هستیم تا از افزایش هزینه‌های تجاری جلوگیری شده و کالا‌های ایرانی فرصت رقابت با تولیدات خارجی داشته باشند

منبع: ایرنا
برچسب ها: دلار 4200
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير