تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اعتراض اتلتیکو جواب داد؛ حضور گریزمان مقابل میلان

با توجه به محرومیت دو جلسه‌ای گریژمان توسط یوفا به دلیل اخراج در دیدار با لیورپول، با فرجام‌خواهی اتلتیکو مادرید، یوفا محرومیت او را بخشید و گریژمان مشکلی برای حضور در برابر میلان نخواهد داشت.

کد خبر: ۱۱۴۶۵۰
۱۰:۵۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰

اعتراض اتلتیکو جواب داد؛ حضور گریزمان مقابل میلان

دیدارنیوز - گریزمان در جریان دیدار برابر لیورپول در ورزشگاه خانگی این تیمو با تکل خشنی که روی روبرتو فیرمینو زد، از زمین بازی اخراج شد.

این بازیکن فرانسوی در بازی برگشت برابر لیورپول در آنفیلد غایب بود. با این حال، یوفا تصمیم گرفت که جریمه این بازیکن را افزایش داده و یک بازی محرومیت دیگر نیز برای او در نظر بگیرد تا گریزمان نتواند در بازی برابر میلان به میدان برود.

با توجه به شرایط حساسی که اتلتیکو مادرید در دیدار‌های لیگ قهرمانان دارد، حضور گریزمان که با پنج گل زده دومین گلزن برتر تیم دیه‌گو سیمئونه است، اهمیت زیادی دارد.

همین موضوع باعث شد که باشگاه اتلتیکو درخواست تجدید نظری را به یوفا ارائه کند. آن‌ها مدعی بودند که دلیلی برای محرومیت دو جلسه‌ای وجود ندارد، چون پیش از این نیز چنین خطا‌هایی صورت گرفته بود، اما چنین محرومیتی برای بازیکن خاطی اعمال نشده بود.

یوفا نیز با درخواست اتلتیکو موافقت کرده و اعلام کرد که این ملی‌پوش فرانسوی می‌تواند تیمش را در بازی حساس این هفته برابر میلان همراهی کند.

شاگردان سیمئونه در حال حاضر با ۴ امتیاز از ۴ بازی در رده سوم جدول رده‌بندی ایستاده و میلان نیز با یک امتیاز از همین تعداد بازی چهارم است.

در این گروه لیورپول با ۱۲ امتیاز از چهار بازی صدرنشین است و صعودش به مرحله یک هشتم را قطعی کرده و پورتو با پنج امتیاز از چهار بازی در رده دوم قرار دارد. آن‌ها این هفته باید به مصاف لیورپول بروند و امیدوار هستند که بتوانند با کسب امتیاز از این بازی شانس خود برای صعود به مرحله بعدی را حفظ کنند.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: اتلتیکومادرید
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر