تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...

بدترین شروع درگیری‌ها بین ارمنستان و آذربایجان! / تأکید ترکیه بر وفاداری به آذربایجان!

بنابر آمار تلفات نظامیان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، به نظر می‌رسد بدترین شروع درگیری‌ها بین دو کشور از زمان جنگ شش هفته‌ای سال گذشته در منطقه قره‌باغ شکل گرفته است.

کد خبر: ۱۱۴۵۷۷
۱۱:۴۴ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰

بدترین شروع درگیری‌ها بین ارمنستان و آذربایجان! / تأکید ترکیه بر وفاداری به آذربایجان!

دیدارنیوز ـ وزارت دفاع جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه اعلام کرد که در درگیری با ارمنستان در مرز دو کشور، هفت نظامی آذربایجان کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند.

مقامات ارمنستان یک کشته از نیرو‌های خود را گزارش کردند و گفتند که ۱۳ نفر از سربازانشان در جریان درگیری‌های روز سه‌شنبه اسیر شدند در حالیکه ۲۴ نفر دیگر مفقود شده‌اند.

به نظر می‌رسد این درگیری‌ها بدترین شروع درگیری‌ها بین دو کشور از زمان جنگ شش هفته‌ای سال گذشته در منطقه قره‌باغ باشد که حدود ۶۶۰۰ کشته برجای گذاشت.

وزارت دفاع ارمنستان، ارتش جمهوری آذربایجان را به شلیک به مواضع خود متهم کرد، در همین حال، دولت آذربایجان، ارمنستان را به «تحریک وسیع» در مرز متهم کرد.

درگیری‌های عصر سه‌شنبه پس از گفت‌وگوی تلفنی سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه با همتای ارمنی و آذربایجانی خود و ترغیب آن‌ها به آتش‌بس، متوقف شد.

در عین حال نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان نیز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه درباره وضعیت مرزی گفتگو کرده است.

ارمنستان و آذربایجان برای دهه‌ها درگیر مناقشاتی بر سر قره‌باغ هستند، منطقه‌ای که در داخل جمهوری آذربایجان قرار دارد، اما از زمان پایان جنگ سال ۱۹۹۴، تحت کنترل نیرو‌های ارمنی جدایی‌طلب تحت حمایت ارمنستان قرار داشت.

مسکو در نوامبر سال گذشته با میانجی‌گری برای پایان دادن به جنگ شش هفته‌ای در امضای توافق صلح بین دو کشور دخیل بود. آتش‌بس با میانجی‌گری روسیه به آذربایجان اجازه داد تا کنترل بخش زیادی از قره‌باغ و مناطق اطراف آن را پس بگیرد.

تنش در مرز ارمنستان و آذربایجان از ماه مه افزایش یافته است.

مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه روز چهارشنبه بار دیگر بر وفاداری آنکارا به آذربایجان در مواجهه با هرگونه درگیری با ارمنستان تاکید کرد.

وی در یک نشست خبری با همتای خود از بحرین گفت: «آذربایجان تنها نیست و هرگز تنها نخواهد بود.»

ترکیه، ارمنستان را به دست داشتن در اقدامات تحریک آمیز متهم کرد و از ایروان خواست به اراضی آذربایجان احترام بگذارد و به دنبال صلح با آذربایجان باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی