تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

نماینده مجلس: پرداخت ۲۲ میلیارد به پرسپولیس مغایر با اساسنامه صندوق کارآفرینی است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از پرداخت ۲۲ میلیارد تومانی از صندوق کارآفرینی امید به باشگاه پرسپولیس در آبان ماه سال جاری خبر داد و این عمل را مغایر با اساسنامه و رسالت آن صندوق دانست

کد خبر: ۱۱۴۵۰۶
۱۲:۲۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰

نماینده مجلس: پرداخت ۲۲ میلیارد به پرسپولیس مغایر با اساسنامه صندوق کارآفرینی است

دیدارنیوز - عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال از صندوق کارآفرینی امید به باشگاه پرسپولیس در آبان ماه سال جاری خبر داد.

مقتدایی گفت: در دولت قبل توسط مجموعه شستا (متعلق به بازنشستگان و کارگران خدوم کشور)، مبلغ قابل توجهی جهت پرداخت طلب سرمربی تیم ملی فوتبال پرداخت شده بود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس اسناد و اخبار واصله، پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال از صندوق کارآفرینی امید به باشگاه پرسپولیس در آبان ماه سال جاری و در زمان استقرار به جنابعالی به عنوان وزیر، کاملا مغایر با اساسنامه و رسالت آن صندوق می‌باشد.

مقتدایی عنوان کرد: در این باره به وزیر کار نامه‌ای نوشتم و خواستار پاسخگویی شدم.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر عبدالملکی
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
جناب آقای دکتر سجادی
وزیر محترم ورزش و جوانان
باسلام و احترام

به پیوست متن واصله به دفتر اینجانب درخصوص تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به باشگاه پرسپولیس ارسال می‌شود.

همانگونه که مستحضرید در دولت قبل توسط مجموعه شستا (متعلق به بازنشستگان و کارگران خدوم کشور)، مبلغ قابل توجهی جهت پرداخت طلب سرمربی تیم ملی فوتبال پرداخت شده بود که پس از مدت زیادی با اقدامات نظارتی مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی، آن اقدام اشتباه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت ورزش و جوانان تا حدی جبران و در عودت رقم دریافتی تسریع شد.

حال بر اساس اسناد و اخبار واصله، پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال از صندوق کارآفرینی امید به باشگاه پرسپولیس در آبان ماه سال جاری و در زمان استقرار به جنابعالی به عنوان وزیر، کاملا مغایر با اساسنامه و رسالت آن صندوق می‌باشد؛ لذا مستدعی است دستور فرمایید با قید فوریت این موضوع بررسی و گزارش جامعی از آن جهت ادامه پیگیری و اقدامات نظارتی، برای اینجانب ارسال شود. فوریت در ارسال مورد تاکید است.

بدیهی است قبل از طرح هرگونه سوال نمایندگان از وزرا، شایسته است که سوالات به صورت مکتوب مطرح شود و در صورت عدم پاسخگویی، به صورت سوال در کمیسیون و صحن علنی مطرح گردد.

از حسن توجه جنابعالی قدردانی می‌نمایم

منبع: طرفداری
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
0
0
اگر دست سپاهان را از خزانه فولاد مبارکه قطع کنند ان زمان از هرجایی پول دهند صحیح است حق باشگاه ها را از صدا وسیما بدهید در صندوق ها را بروی ان ها ببندید
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی