تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

ترابی در اندیشه خداحافظی از تیم ملی

مهدی ترابی که در تیم ملی چندان در تفکرات اسکوچیچ جایی ندارد، حالا خبر می‌رسد که هافبک طراح پرسپولیس در فکر خداحافظی از تیم ملی است.

کد خبر: ۱۱۴۴۷۶
۱۰:۱۳ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰

ترابی در اندیشه خداحافظی از تیم ملی

دیدارنیوز - اینکه ترابی هربار بعد از اردوی تیم ملی به شدت افت می‌کند چیز تازه‌ای نیست و مربیان پرسپولیس هم غیرمستقیم در مصاحبه‌های‌شان روی آن تأکید کرده‌اند، اما مشخص نیست چرا وقتی اسکوچیچ اعتقاد چندانی به ستاره افت‌کرده پرسپولیس ندارد، اما هربار ترابی به تیم ملی دعوت می‌شود و ناآماده به اردوی پرسپولیس برمی‌گردد.

ترابی از بازی‌های مرحله قبل پیش انتخابی جام‌جهانی در منامه به تیم ملی برگشت و کلاً ۳۸ دقیقه مقابل هنگ‌کنگ و بحرین بازی کرد، اما در ۵ بازی دور رفت تیم ملی فقط در بازی اول مقابل سوریه آن هم از دقیقه ۷۳ به میدان رفت و در چهار دیدار دیگر هرگز استفاده نشد.

سؤال اینجاست که چرا اصلاً این بازیکن به تیم ملی دعوت می‌شود؟ اگر اسکوچیچ اعتقادی به ترابی ندارد می‌تواند او را دعوت نکند. در این صورت ترابی در اردوی پرسپولیس می‌ماند و در تمرینات شلاق می‌خورد تا بلکه از این رخوت و شرایطی که دارد خارج شود، اما وقتی در اردوی تیم ملی حضور دارد نه تمرین سنگین و پرفشار انجام می‌دهد نه در شرایط مسابقه قرار می‌گیرد و باز هم این پرسپولیس و خود ترابی هستند که ضرر می‌کنند. البته این‌بار شایعاتی مبنی بر دعوت نشدن ترابی به تیم ملی به گوش می‌رسید، اما او دوباره دعوت شد و این اتفاق برایش افتاد.

شنیدیم قبل از دو بازی اخیر ایران برابر لبنان و سوریه، مهدی ترابی تصمیم گرفته بود نزد دراگان اسکوچیچ رفته و به صورت موقت از تیم ملی خداحافظی کند، اما یک دوست صمیمی و همبازی قدیمی مانع شده است!

گویا احمد نوراللهی که رابطه بسیار مطلوبی هم با مهدی ترابی دارد وقتی از تصمیم ستاره پرسپولیس مطلع می‌شود کلی با او صحبت می‌کند تا این بازیکن را از تصمیم خودش منصرف کند.

مهدی ترابی هم پس از مشورت با احمد نوراللهی ماجرا را مسکوت گذاشته و حرفی از تصمیم جدید خود با دراگان اسکوچیچ نمی‌زند. اما آیا احمد نوراللهی پس از دو بازی نیمکت و سکونشینی مهدی ترابی باز هم می‌تواند جلوی همبازی قدیمی خودش را بگیرد؟ باید منتظر ماند و دید!

برچسب ها: مهدی ترابی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير