تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

انریکه: سعی می‌کنیم زلاتان را مهار کنیم

فرداشب اسپانیا یه دیدار سوئد خواهد رفت و لوئیز انریکه درباره حضور زلاتان در این بازی می‌گوید اگر او بازی کند سعی می‌کنیم که مهارش کنیم، اما انجام این کار به شکل صد درصدی غیر ممکن است. "

کد خبر: ۱۱۴۲۲۲
۱۱:۵۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰

انریکه: سعی می‌کنیم زلاتان را مهار کنیم

دیدارنیوز - تیم ملی اسپانیا فردا شب در یک بازی بسیار حساس و سرنوشت ساز در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی میزبان سوئد خواهد بود؛ جدال تیم‌های اول و دوم گروه که نتیجه آن تیم صعود کننده به جام جهانی را مشخص خواهد کرد. در واقع شاگردان لوئیس انریکه با یک امتیاز بیشتر نسبت به سوئد در صدر جدول گروه قرار دارند و کسب نتیجه پیروزی یا حتی تساوی در بازی فردا تضمین کننده صعود آن‌ها خواهد بود.

لوئیس انریکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، پیش از این بازی سرنوشت ساز گفت: "خیلی مهم است که روی سختی‌هایی که در انتظار ما خواهد بود تمرکز کنیم. گلزنی برابر سوئد دشوار است چراکه آن‌ها بسیار خوب دفاع می‌کنند. امیدوارم هواداران بیایند و در لحظات حساس به ما کمک کنند. وظیفه ما این است که در این مسابقه به پیروزی برسیم، اما با توجه به رقیبی که داریم، این اصلاً کار آسانی محسوب نمی‌شود.

من قرار نیست در مورد بازی فردا به جز برخی جزئیات چیزی را تغییر دهم. سوئد خیلی خوب دفاع می‌کند و در جلوی زمین نیز بازیکنان سریعی دارد که می‌توانند برای شما مشکل ایجاد کنند. در یورو بهتر بودیم و فکر نمی‌کنم که در بازی رفت در استکهلم نیز شایسته شکست بوده باشیم. با این فوتبال نه از شایستگی چیزی می‌داند و نه از عدالت و فقط نتایج اهمیت دارند به همین دلیل به هواداران احتیاج داریم و ما با آن‌ها قوی‌تر هستیم. "

ادامه دادن با تیم ملی اسپانیا بعد از جام جهانی: "آینده امروز است، آینده وجود ندارد. چیزی که به من انگیزه می‌دهد بازی با سوئد است. من نگران این موضوع نیستم، زیرا جو خوبی وجود دارد. "

حضور زلاتان در ترکیب سوئد: "این مسئله شماست، مشکل سوئد و مربی اش، نه من. حقیقت این است که با وجود ابراهیموویچ از نظر حمله مستقیم قدرتمند‌تر خواهند شد، اما این تنها یکی از راه‌های هجوم است. اگر او بازی کند سعی می‌کنیم که مهارش کنیم، اما انجام این کار به شکل صد درصدی غیر ممکن است. "

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد