تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

دوازدهمین سرمربی تراکتور هم توسط زنوزی اخراج شد

در حالی که باشگاه تراکتور خبر از استعفای فیروز کریمی داده، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که سرمربی تراکتور از سمتش اخراج شده است.

کد خبر: ۱۱۳۵۹۹
۱۰:۵۷ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰

اخراج فیروز کریمی

دیدارنیوز - تراکتور دیروز (جمعه) در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر با نتیجه ۲ بر یک مقابل پیکان شکست خورد. فیروز کریمی، سرمربی تراکتور پس از این شکست انتقادات زیادی نسبت به عملکرد بازیکنانش به خصوص محمدرضا اخباری و سامان نریمان‌جهان، دو بازیکن باتجربه تراکتور انجام داد. البته کریمی در قسمت کوتاهی از صحبت‌هایش مسوولیت شکست را برعهده گرفت، اما در ۱۶ دقیقه از ۱۷ دقیقه نشست خبری‌اش به انتقاد از بازیکنانش پرداخت.

با این حال قسمت مهم صحبت‌های فیروز کریمی مربوط به بخش پایانی صحبت‌هایش می‌شد؛ جایی که او با سوالی راجع به آینده تراکتور مواجه شد. سرمربی تراکتور در این بخش از صحبت‌هایش به عقب بودن تیمش در بحث آماده‌سازی تاکید و اعلام کرد که در تعطیلات بازی‌های ملی تا برگزاری هفته پنجم لیگ برتر، ضعف‌های تراکتور را بهبود داده تا بتوانند از بحران خارج شوند.

ساعتی بعد، اما با اعلام باشگاه تراکتور، فیروز کریمی از سمتش استعفا داد. در بخشی از صحبت‌های فیروز کریمی با سایت رسمی باشگاه تراکتور آمده بود: امروز تصور من این است که می‌توانم با رفتنم به تیم محبوبم خدمت کنم؛ لذا با تمام وجود دست تک تک طرفداران را می‌بوسم و از همه‌ی دست اندرکاران و کسانی که مرا در طول حضورم یاری کردند، تشکر می‌کنم و از حضورشان مرخص می‌شوم.

تغییر ۱۸۰ درجه‌ای موضع فیروز کریمی کم‌تر کسی را قانع می‌کند که او با استعفا از سمتش کناره‌گیری کرده باشد بلکه ذهن‌ها را بیش‌تر به سمت اخراج این مربی متمایل می‌کند؛ البته اخراجی محترمانه. نکته، اما این است که رفتن فیروز کریمی در شرایطی رخ داده که او احتمالا کم‌ترین سهم را در ناکامی کنونی تراکتور دارد.

در هر صورت زنوزی دوازدهمین تغییر (با احتساب سه روز سرمربی‌گری موقت احد شیخ‌لاری) را روی نیمکت تراکتور اعمال کرد تا در این زمینه رکورد خوبی از خود به جای بگذارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی