تیتر امروز

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.
کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره چالش جدید «خط سفید»

کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است

انتشار خبر موضوع داشتن سیم کارت‌های بدون فیلتر که با عنوان «خط سفید» این روز‌ها نقل هر مجلسی است بهانه‌ای شد تا گفت و گوی کوتاهی با کامبیز نوروزی، حقوقدان داشته باشیم که می‌بینید و می‌خوانید.

برخی دانشگاه‌ها از هفته آینده آموزش حضوری صد درصدی دارند

دکتر محمدرضا آهنچیان، مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم درباره آخرین سیاست‌های وزارت علوم در خصوص نحوه آموزش دانشجویان از هفته آینده توضیح داد.

کد خبر: ۱۱۳۱۶۲
۱۲:۵۲ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

شرایط کلاس های حضوری دانشگاه‌ها

دیدارنیوز ـ دکتر محمدرضا آهنچیان، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم درباره آخرین سیاست‌های وزارت علوم در خصوص نحوه آموزش دانشجویان از هفته آینده توضیح داد و گفت: در طول ۲۰ ماه از شیوع ویروس کرونا، آموزش به معنای مجازی به صورت صد درصدی در دانشگاه‌ها پیاده شد.

او تصریح کرد: بر اساس سیاست وزارت علوم برخی از زیرنظام‌های آموزشی نظیر دانشگاه جامع علمی کاربردی و سپس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای که دانشجویان غیربومی کمتری دارند، می‌توانند از ۱۵ آبان یعنی از هفته آینده به صورت صددرصد آموزش حضوری داشته باشند که دانشگاه علمی کاربردی این برنامه را اعلام و دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای نیز به زودی اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم افزود: تمامی دانشگاه‌های دولتی و زیرنظام‌های وابسته به آن نظیر پیام نور و موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه‌های مرتبط با وزارت علوم پروتکل‌های خود را در خصوص عملیاتی کردن آموزش حضوری دارند.

دکتر آهنچیان ادامه داد: اگر امکان اسکان خوابگاهی برای دانشجویان در این دانشگاه‌ها برای پذیرایی از دانشجویان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشته باشد، دانشجویان به شکل تدریجی و به عبارتی در مراحل زمانی مختلف در دانشگاه‌ها حضور پیدا خواهند کرد، اما اولویت آموزش دانشجویان با دروس عملی یعنی آزمایشگاهی، کارگاه، مزرعه، آتلیه و ... است.

او گفت: اگر دانشگاهی امکانش را داشته باشد و از تعداد دانشجویان بومی بیشتری برخوردار باشد، می‌تواند در دروس نظری هم دانشجویان را به صورت صد درصدی به دانشگاه فرابخواند، منتها با توجه به مراعات پروتکل‌های بهداشتی و لزوم حفظ فاصله‌گذاری‌های دو مترمربع در کلاس‌های درسی و فضا‌های عمومی و ضریب نفوذ در محل‌های عمومی نظیر اجتماعات دانشجویی ممکن است این ویروس را داشته باشد و لذا دانشگاه‌ها با ملاحظه و حفظ اولویت سلامتی دانشجویان آموزش حضوری را آغاز خواهند کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دانشگاه
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر