تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

۲۳ بازیکن تیم ملی امید سرماخوردند

تیم ملی امید با هدایت مهدی مهدوی‌کیا سرمربی تیم ملی بعد از کسب سه پیروزی در مرحله گروهی حالا خبر رسیده ۲۳ بازیکن به بیماری سرما خوردگی مبتلا شدند.

کد خبر: ۱۱۳۱۳۱
۱۰:۲۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

سرماخوردگی بازیکنان تیم ملی امید

دیدارنیوز - به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، با توجه به حجم بالای سرماخوردگی در اردوی تیم ملی زیر ۲۳ سال، دو بازیکن یعنی علیرضا رضایی دروازه بان اول تیم ملی زیر ۲۳ سال و محمد مهدی محبی دیگر بازیکن این تیم به دلیل تب و لرز شدید، به بیمارستان ابن سینای دوشنبه منتقل شدند. دکتر ارسلان بهمنی پور پزشک تیم و یوسف جعفری مدیراجرایی تیم ملی زیر ۲۳ سال، همراه این دو بازیکن به بیمارستان رفتند و پس از سرم تراپی به هتل بازگشتند.

محمد محمدی سرپرست تیم ملی زیر ۲۳ سال، چیا فوادی مدیررسانه‌ای تیم به همراه محمد علی دهقانی تدارکات تیم هم دچار سرماخوردگی شدید شدند، اما تشخیص کادر پزشکی این بود که این دو اتاق هایشان بمانند تا با استراحت و رژیم دارویی مراحل درمان را طی کنند.

پیش از این جان لامرز مربی تیم ملی زیر ۲۳ سال و مهران شدیدی پور دستیار ایرانی مهدی مهدوی کیا هم دچار سرماخوردگی شده بودند که با توجه به تجویز دارویی، توانستند به بازی دیروز مقابل تاجیکستان برسند.

از جمع ۲۳ بازیکن تیم ملی زیر ۲۳ سال، ۱۴ بازیکن سرما خورده بودند و یک بازیکن (فرزان دانا) به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، نتوانست به بازی مقابل تاجیکستان برسد. در روز‌های گذشته حدود ۸ تن از اعضای کادر تیم هم دچار سرماخوردگی شده بودند تا از جمع ۴۰ نفر، ۲۳ نفر سرماخوردگی را در دوشنبه تاجیکستان تجربه کنند. در این میان در روز‌های گذشته، کادر پزشکی تیم ملی زیر ۲۳ سال، با همه توان درمان سرماخورده‌ها را در دستور کار قرار داده بود و فشار زیادی را متحمل شد.

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر