تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

کشتی‌های اقیانوس پیما در بندر امام خمینی پهلو گرفتند

چهار فروند کشتی اقیانوس‌پیما روز یکشنبه در اسکله غلات بندر امام خمینی پهلو گرفتند. بار گندم این کشتی‌ها پس از تخلیه، یکسره به مناطق مختلف کشور حمل می‌شود.

کد خبر: ۱۱۳۰۶۶
۱۴:۱۳ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

کشتی‌های اقیانوس پیما در بندر امام خمینی

دیدارنیوز ـ امید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: این چهار کشتی حامل ۳۰۰ هزار تن گندم هستند که بار آن‌ها به تدریج پس از تخلیه، یکسره به مناطق مختلف کشور حمل می‌شود.

جهان نژادیان با بیان اینکه محموله‌های گندم و شکر خام وارداتی به سفارش شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران است گفت: طبق برنامه کار تخلیه گندم پس از انجام تشریفات و نظارت قانونی شامل نهاد‌هایی همچون استاندارد، قرنطینه، غذا و دارو و گمرک شروع می‌شود.

وی ادامه داد: روند واردات غلات مورد نیاز کشور، طبق برنامه تنظیمی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران انجام خواهد شد.


بیشتر بخوانید: لایحه رتبه‌بندی معلمان ظرف ۴۵ روز آینده نهایی می‌شود


جهان نژادیان با بیان اینکه حدود ۳۵۰هزار تن گندم، ۱۵۰هزار تن روغن خام خوراکی و ۶۵هزار تن شکر در انبار‌های بندرامام خمینی (ره) موجود است افزود:این کالا‌های اساسی به تدریج از انبار‌های این بندر خارج، و توسط شبکه حمل و نقل ریلی و جاده‌ای به مناطق هدف حمل می‌شود.

به گفته وی هم اکنون هیچ کالای اساسی رسوبی (غلات) که ۲ ماه از زمان تخلیه آن گذشته و بدون تکلیف باشد در بندر امام خمینی (ره) وجود ندارد، چون غلات وارداتی در مدت ۱۵ تا ۲۰ روز از بندرگاه به سایر استان‌ها حمل می‌شوند.

حدود ۸۵ درصد حجم کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندر امام خمینی (ره) وارد می‌شود.

برچسب ها: بندر امام خمینی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی