تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

فوری: استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند!

باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس با تصمیم کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای و AFC از لیگ قهرمانان فصل آینده آسیا حذف شدند و قرار است سه تیمی که مجوز حرفه‌ای دریافت کرده‌اند راهی مسابقات شوند.

کد خبر: ۱۱۳۰۲۰
۱۰:۴۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا

دیدارنیوز - کمیته صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های ایران که به عنوان نهادی مستقل یکی از ارکان قضائی و حقوقی زیر مجموعه فدراسیون فوتبال است خواستار تسریع در حل مشکلات باشگاه‌های استقلال تهران، پرسپولیس، فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به عنوان نمایندگان فوتبال باشگاهی در لیگ قهرمانان آسیا شد.

این کمیته، حل پرونده‌های مربوط به بدهی‌های داخلی و بین‌المللی این باشگاه‌ها را به همراه ابهام در ثبت حقوقی آنها در اولویت قرار داد و با توجه به نامه شفاف AFC مبنی بر زیر نظر گرفتن تمام مسیر مربوط به صدور مجوز حرفه‌ای از هرگونه اغماض در برابر این باشگاه‌ها چشم‌پوشی کرد.

بیشتر بخوانید: AFC النصر و الاتحاد را از لیگ قهرمانان آسیا حذف کرد

کنفدراسیون فوتبال آسیا با توجه به نامه‌هایی که از شاکیان داخلی و دریافت اطلاعات مبنی بر مالکیت مشترک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس روی این موضوع دریافت کرده است روند حرفه‌ای سازی آنها را زیر ذره بین برده است. این نهاد بین‌المللی در نامه‌های ارسالی خود پس از معرفی اعضای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال خواستار شفافیت در ارسال مدارک باشگاه‌های لیگ برتری شده بود.

کمیته مذکور نیز با توجه به اینکه زیر مجموعه فدراسیون فوتبال محسوب می‌شود در صورت تخطی با انحلال از سوی AFC و جریمه یا تعلیق کلیه فعالیت‌های فدراسیون روبرو می‌شد. از این رو مدارک باشگاه‌ها به صورت شفاف بررسی شد تا تصمیم به عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای استقلال و پرسپولیس شود.

این موضوع سبب می‌شود دو باشگاه پرطرفدار پایتخت از حضور در لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ آسیا محروم شوند.
کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون برای حل این معضل از AFC خواست تا برای ارسال مدارک باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا فرصت کافی دهد تا آنها موانع موجود در راستای حرفه‌ای سازی را برطرف کنند.

خواسته‌ای که با مخالفت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا روبرو شد تا مسئولان این کمیته شب گذشته جلسه فوری و اضطراری دیگری را در این زمینه برگزار کنند.

هر یک از اعضای کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای دارای پانل شخصی برای اعلام رأی خود درباره حرفه‌ای سازی بودند که آنها به طور مشترک تنها سه باشگاه را حائز این موضوع دانستند.

پیگیری‌های خبرنگار مهر، نشان می‌دهد در پانل مشترک مربوط به کمیته صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس نتوانستند مجوز حرفه‌ای را دریافت کنند تا با تأیید AFC از حضور در لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ آسیا محروم شوند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير