تیتر امروز

مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند
رئیس اندیشکده آینده‌اندیشی سیمرغ در گفت‌وگو با دیدارنیوز

مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند

گفت‌وگوی مهدی مطهرنیا با سرویس بین‌الملل دیدارنیوز حول محور جنگ ایران و اسرائیل و نقش و نقشه آمریکا را ببینید و بخوانید
اینجا جان «کارگر» کالا است!
«دیدارنیوز» به بهانه روز کارگر، آمار ضدو نقیض فوتی های کارگری را بررسی می‌کند:

اینجا جان «کارگر» کالا است!

در این گزارش تنها به گوشه‌ای از نابسامانی حوزه کارگری به ویژه تناقض‌گوی مدیران دولتی در مورد آمار حوادث ناشی از کار خواهیم پرداخت.
فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.

ویدیو موز خوردن دلیل اخراج پناهندگان از ترکیه

چند روز پیش ویدیویی از یک مرد ترکیه‌ای منتشر شد که به زن سوری می‌گفت «تو زندگی بهتری از من داری. من نمیتوانم موز بخرم تو کیلویی موز خریدی». در ادامه زن دیگری نیز زن پناهنده سوری را متهم می‌کند که به جای برگشتن و جنگیدن در کشورش در حال خوش گذراندن در ترکیه است.

کد خبر: ۱۱۲۹۹۲
۱۶:۴۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

 دلیل اخراج پناهندگان از ترکیه

دیدارنیوز ـ دولت ترکیه اعلام کرده که دست کم هفت پناهنده سوری را که از موز خوردن خود ویدیو گرفته‌اند و منتشر کرده‌اند می‌خواهد اخراج کند.

چند روز پیش ویدیویی از یک مرد ترکیه‌ای منتشر شد که به زن پناهنده سوری که موز خریده بود اعتراض می‌کرد که «تو زندگی بهتری از من داری. من نمیتوانم موز بخرم تو کیلویی موز خریدی». در ادامه زن دیگری هم به این مرد ملحق شده و زن پناهنده سوری را متهم می‌کند که به جای برگشتن و جنگیدن در کشورش در حال خوش گذراندن در ترکیه است.

چرخیدن این ویدیو در شبکه‌های اجتماعی باعث شد که چند پناهنده دیگر از موز خوردن خود فیلم بگیرند و آن را منتشر کنند. حالا دولت ترکیه می‌خواهد این افراد را به دلیل اقدام «تحریک‌آمیز» و تمسخر وضعیت اقتصادی ترکیه از این کشور اخراج کند.

ترکیه بیشترین میزان پناهنده ثبت شده در جهان را دارد. بیش از سه میلیون سوریه‌ای برای فرار از جنگ داخلی به این کشور گریخته‌اند. با وجودی که رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه و حزب عدالت و توسعه در سال‌های اول جنگ داخلی در سوریه با گفتمانی اسلامی و ارجاع به مهاجران در صدر اسلام از پناه دادن به پناهجویان سوریه‌ای دفاع می‌کردند حالا با چرخش به سمت ناسیونالیسم ترکیه وضعیت را برای پناهندگان سختتر کرده‌اند. در تابستان گذشته هم ویدیو‌هایی از حمله به محل کسب و کار و زندگی پناهندگان سوری برای هشدار به آوارگان افغانستانی منتشر شده بود.

مشکلات اقتصادی سال‌های اخیر باعث شده است لیر ترکیه از آخرین انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۲۰۱۸ تا کنون نیمی از ارزش خود را از دست بدهد. سیاست اردوغان برای مقابله با از دست رفتن محبوبیتش نزدیکی به نیرو‌های فاشیست و ملی‌گرا و ماجراجویی منطقه‌ای بوده است. دولت ترکیه به پناهندگان به عنوان ابزاری برای فشار و چانه‌زنی با کشور‌های اروپایی نگاه می‌کند. نتیجه این سیاست فشار بیشتر به پناهجویانی است که نه راه پیش دارن و نه راه پس.

منبع: اقتصاد24
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی