تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فیس بوک اسم خود را تغییر داد

فیس بوک به متا تغییر نام داد. این تغییر نام همزمان با نبرد بزرگترین شرکت رسانه اجتماعی جهان با انتقادات نمایندگان مجلس و رگولاتور‌ها در خصوص قدرت بازار این شرکت، تصمیمات الگوریتمی و نظارت بر رفتار‌های خلاف در پلتفرم هایش انجام می‌گیرد.

کد خبر: ۱۱۲۸۸۴
۱۳:۲۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰

متا نام جدید فیس بوک

دیدارنیوز - این تغییر نام همزمان با نبرد بزرگترین شرکت رسانه اجتماعی جهان با انتقادات نمایندگان مجلس و رگولاتور‌ها در خصوص قدرت بازار این شرکت، تصمیمات الگوریتمی و نظارت بر رفتار‌های خلاف در پلتفرم هایش انجام می‌گیرد.

مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک در کنفرانس واقعیت مجازی و واقعیت افزوده این شرکت که به صورت زنده پخش می‌شد، اعلام کرد نام جدید منعکس کننده بلندپروازی‌های این شرکت برای ساخت متاورس به جای نام یک سرویس رسانه اجتماعی است.

واژه متاورس نخستین بار سه دهه پیش در یک رمان تخیلی استفاده شد و اکنون توجهات را در سیلیکون، ولی جلب کرده و به ایده فضای مجازی مشترکی اشاره دارد که در آن می‌توان با استفاده از دستگاه‌های مختلف، به افراد دسترسی پیدا کرد.

زاکربرگ گفت: در حال حاضر برند ما به شدت مرتبط به یک محصول است که نمی‌تواند احتمالا معرف همه کار‌هایی باشد که اکنون انجام می‌دهیم حتی اگر نخواهیم آینده را در نظر بگیریم.

این شرکت که سرمایه گذاری زیادی در واقعیت مجازی و افزوده انجام داده است، اعلام کرد این تغییر، اپلیکیشن‌ها و فناوری‌های مختلف را تحت یک برند جدید قرار می‌دهد. این شرکت ساختار سازمانی خود را تغییر نمی‌دهد.

این غول فناوری که حدود ۲.۹ میلیارد کاربر ماهانه دارد، با تفحص فزاینده از سوی نمایندگان مجلس و رگولاتور‌ها روبرو شده است. در جدیدترین جنجال، فرانسس هوگن، کارمند سابق و افشاگر فیس بوک اسنادی را منتشر کرد که به گفته وی، نشان می‌دهد شرکتش سود خود را به ایمنی کاربر ترجیح داده است. زاکربرگ اوایل هفته جاری گفت این اسناد برای ترسیم یک تصویر نادرست مورد استفاده قرار گرفته اند.

این شرکت در یک پست وبلاگ اعلام کرد قصد دارد معامله جدید سهام با نشانگر MVRS را از اول دسامبر آغاز کند. فیس بوک روز پنج شنبه علامت جدیدی را در دفتر مرکزی خود در منلو پارک کالیفرنیا رونمایی کرد و یک شکل بی نهایت آبی را جایگزین لوگوی لایک کرد.

ارزش سهام فیس بوک در اواخر معاملات بعدازظهر پنج شنبه بیش از سه درصد صعود کرد.

فیس بوک اوایل هفته جاری اعلام کرد واحد سخت افزاری فیس بوک رئالیتی لَبز این شرکت که مسئول تلاش‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است، به یک واحد جداگانه تبدیل می‌شود و سرمایه گذاری فیس بوک در این واحد، مجموع سود عملیاتی امسال را حدود ۱۰ میلیارد دلار کاهش خواهد داد.

زاکربرگ در مصاحبه با نشریه فناوری “اینفورمیشن” گفت: در نظر ندارد به عنوان مدیرعامل کناره گیری کند و هنوز درباره مستقل کردن این واحد به طور جدی تصمیم نگرفته است.

این واحد اکنون “رئالیتی لَبز” نام خواهد داشت. فیس بوک استفاده از برند “آکیلیس” برای هدست واقعیت مجازی خود را متوقف کرده و این محصولات را “متا” خواهد نامید.

فیس بوک امسال تیم محصولی تشکیل داد که به متاورس متمرکز است و اخیرا برنامه‌هایی را برای استخدام ۱۰ هزار نفر در اروپا در مدت پنج سال آینده برای کار روی این پروژه رونمایی کرد. شهرت فیس بوک در سال‌های اخیر بر سر مسائل مختلف نظیر مدیریت اطلاعات کاربران، سیاست هایش در خصوص اعمال خلافی مانند اطلاعات نادرست سلامتی، گفتار خشونت آمیز و نفرت پراکنی مخدوش شده است. کمیسیون تجارت فدرال آمریکا هم شکایت ضد انحصارطلبی علیه فیس بوک به دلیل شیوه‌های ضد انحصارطلبی تنظیم کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، زاکربرگ گفت: نام جدید که از واژه یونانی به معنای فراتر می‌آید، نمایانگر آن است که همیشه چیز بیشتری برای ساختن وجود دارد.

وی همچنین اظهار کرد: نام جدید منعکس کننده آن است که به مرور کاربران دیگر نیازی به استفاده از فیس بوک برای استفاده از سرویس‌های دیگر این شرکت ندارند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی