تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نامه پرسپولیس به فیفا برای لجبازی وکیل کالدرون

باشگاه پرسپولیس در نامه‌ای به فیفا، عدم توجه وکیل گابریل کالدرون به وضعیت داد و ستد مالی ایران با بانک‌های بین المللی را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۱۲۸۱۱
۱۷:۱۰ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰

نامه پرسپولیس به فیفا برای لجبازی وکیل کالدرون

دیدارنیوز ـ باشگاه پرسپولیس مبلغ مورد نیاز برای پرداخت طلب ۵۸۰ هزار دلاری گابریل کالدرون را فراهم کرد تا بتواند گام مهمی برای باز کردن پنجره نقل و انتقالات تابستانی این تیم بردارد.

بخش بین‌الملل باشگاه پرسپولیس طی نامه‌ای رسمی از وکیل کالدرون خواست تا شماره حساب بین‌المللی او را که امکان انتقال ارز از ایران داشته باشد اعلام کند. او نیز در اقدامی عجیب شماره حساب کالدرون در کشور سوئیس را اعلام می‌کند. این در حالی است که کشور ایران به دلیل تحریم‌های مالی و ارزی امکان انتقال پول به بانک‌های سوئیس را ندارد و در صورت انجام حواله ارزی، کل مبلغ مسدود می‌شود.

از این رو باشگاه پرسپولیس در نامه‌ای جدید خواستار تغییر شماره حساب مقصد شد که وکیل کالدرون در پاسخی عجیب اعلام کرد حاضر نیست شماره حساب دیگری را ارائه دهد. ضمن اینکه کالدرون باز هم جواب تماس‌های باشگاه پرسپولیس را نمی‌دهد و همه چیز را به وکیل خود واگذار کرده است.

همین امر سبب شد تا پرسپولیسی‌ها با ارسال نامه‌ای به فیفا خواستار ارائه راهکار از سوی این نهاد بین‌المللی شوند. مسئولان باشگاه پرسپولیس با توضیح درباره زمان اندک باقیمانده تا پایان نقل و انتقالات تابستانی خواستار رسیدگی فوری به این موضوع شدند.

همچنین مجید صدری سرپرست باشگاه پرسپولیس قصد دارد با خواکین دیگر طلبکار باشگاه که هم اکنون عضو کادر فنی فولاد خوزستان است مذاکرات جدی تری داشته باشد تا طلب ۹۵ هزار دلاری او را در چند قسط به طور نقد پرداخت کند.

باید دید تلاش پرسپولیس برای پرداخت طلب کالدرون قبل از ۱۶ آبان ماه به کجا ختم می‌شود. آیا این باشگاه قبل از پایان مهلت نقل و انتقالاتی می‌تواند این مشکل را حل کند یا سرخ‌ها با همین محرومیت به کارخ ود در لیگ برتر ادامه می‌دهند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر