تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

وزیر نفت از مردم عذرخواهی کرد/ سهمیه کارت‌های سوخت محفوظ است

جواد اوجی، وزیر نفت گفت: بالغ بر ۳ هزار جایگاه سوخت فعال شده‌اند و مردم می‌توانند از خدمات آن‌ها استفاده کنند. از مردم عذرخواهی می‌کنم و قول می‌دهیم که شاهد این قضایا در آینده نباشیم. او همچنین گفت: سهمیه‌ای که در کارت سوخت است، محفوظ است و به محض فعال شدن جایگاه ها، امکان استفاده خواهد داشت.

کد خبر: ۱۱۲۷۷۱
۱۳:۱۱ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰

عذرخواهی وزیر نفت از مردم

دیدارنیوز ـ جواد اوجی، وزیر نفت در کنفرانس خبری ویژه برای توضیح آخرین جزئیات وضعیت اختلال در سامانه هوشمند سوخت کشور، پیرامون مشکلات پیش آمده در عرضه سوخت در جایگاه ها، توضیح داد: دشمن قصد آسیب رساندن به مردم را داشت که با لطف خدا و صبوری مردم، این تیر به سنگ خورد.

وی تاکید کرد: بالغ بر ۳ هزار جایگاه فعال شده اند و مردم می‌توانند از خدمات آن‌ها استفاده کنند. از مردم عذرخواهی می‌کنم و قول می‌دهیم که شاهد این قضایا در آینده نباشیم.

وزیر نفت بیان کرد: گزارشی را به اعضای هیئت دولت و رئیس جمهور دادم که ایشان گفتند بزرگترین سرمایه دولت، اعتماد مردم است و باید قدردان آن‌ها باشیم کارشناسان شرکت ملی پخش غافلگیر نشدند و به صورت دستی جایگاه‌ها را فعال کردند.

وی افزود: به تمام متخصصان حوزه IT در ۴ شرکت اصلی وزارت نفت فراخوان داده شده است و همگی مشغول فعالیت هستند. نزدیک به ۳۰۰ جایگاه برای استفاده از کارت هوشمند سوخت فعال شده و تلاش برای اتصال مابقی جایگاه‌ها نیز در حال انجام است.

اوجی با اشاره به اینکه شایعه سوخت شدن سهمیه‌های بنزین صحت ندارد، بیان کرد: سهمیه‌ای که در کارت سوخت است، محفوظ است و به محض فعال شدن جایگاه ها، امکان استفاده خواهد داشت.

وی افزود: شایعه گرانی بنزین صحت ندارند و چنین مسئله‌ای اصلا در دولت مطرح نیست، مشکلی در تولید و ذخایر بنزین و گازوئیل نداریم و به زودی صادرات این فرآورده‌ها از سر گرفته خواهد شد.

وزیر نفت تصریح کرد: آخرین وضعیت جایگاه‌ها نیز از سایت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی وجود دارد، نزدیک به ۸۴ تا ۸۵ درصد از جایگاه‌ها برای استفاده از بنزین آزاد قابل دسترسی هستند.

اوجی خبر داد: احتمالا طی یکی دو روز آینده تمامی جایگاه‌ها امکان استفاده از کارت سوخت را خواهند داشت، در رابطه با اختلالات اخیر درگاه بانکی متصل به سامانه سوخت و امکان نفوذ به سامانه هوشمند سوخت از طریق این درگاه هنوز دلیل اصلی نفوذ به این سامانه مشخص نشده و تمامی جوانب در دست بررسی است.

برچسب ها: وزارت نفت
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير