تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

علی دایی: برای اخراج من سناریو نوشته بودند / اخراجم دلیل امنیتی ندارد

علی دایی درباره کنار گذاشتنش از فوتبال می‌گوید دلیل بیرون بودنم امنیتی نیست اوایل مقاومت‌هایی بود اما الان دیگر خودم تصمیم گرفتم نباشم زمانی که در سایپا بودم برای اخراج من سناریو نوشته بودند.

کد خبر: ۱۱۲۵۹۹
۰۸:۴۴ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰

ماجرای دوری علی دایی از فوتبال

دیدارنیوز - علی دایی درباره دوری از فوتبال گفت: اگر بگویم برایم سخت نیست شاید خیلی‌ها باور نکنند، ولی واقعا سخت نمی‌گذرد. مدت‌ها بود از نعمت کنار خانواده بودن محروم بودم. این روز‌ها این نعمت را خدا به من داده است. آرامشم را دوباره به دست آورده‌ام و مشغول زندگی هستم.

وی اضافه کرد: تغییر زیادی در زندگی من به وجود نیامده و اتفاقا بهتر هم شده است. استرس و اعصاب خردی ندارم و ضرورتی ندارد حرف این و آن را تحمل کنم. صحبت‌های ناحق در مورد من کم شده و همه این‌ها لطف خدا بود. با همه این‌ها اگر بگویم دلتنگ فوتبال نیستم دروغ گفته‌ام. من فوتبال را همیشه دوست داشته‌ام و الان هم از آن جدا نیستم. بازی‌های ملی را می‌بینم. پرسپولیس و استقلال را دنبال می‌کنم و فوتبال‌های جذاب خارجی را هم از دست نمی‌دهم.

علی دایی در واکنش به این سوال که می‌گویند دور بودن شما از فوتبال یک دستور امنیتی است گفت: نه. شاید روز‌های اولش یک سری اتفاقاتی افتاد و مقاومت‌هایی بود، اما الان دو سال است که پیشنهاد‌ها می‌رسد و من قبول نمی‌کنم. همین جا از همه مدیرانی که پیشنهاد دادند به تیمشان بروم تشکر می‌کنم و از همه آن‌ها عذرخواهی می‌کنم؛ اما واقعا قصدی برای بازگشت ندارم.

اسطوره پرسپولیس و تیم ملی درباره زمان بازگشت به فوتبال گفت: زمانی به فوتبال برمی‌گردم که خودم صلاح بدانم و فکر کنم شرایط بهتر شده، می‌توانم کاری کنم و در فوتبال نفس بکشم.

وی تصریح کرد: من میانه‌ای با دلال و دلال بازی و فساد ندارم. وقتی می‌آیم که احساس کنم اطرافم پاک است و آزارم نمی‌دهد.

علی دایی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: از زمانی که از سایپا جدا شدم دیگر به هیچ چیز توجه نمی‌کنم. جدا از آن مقطع اول که با تیم قهرمان شدم، در دوره دوم دو فصل بودم. فصل اول چهارم شدیم که حتی می‌توانستیم نایب قهرمان شویم. در فصل دوم برای اخراج من سناریو نوشته بودند. من قبل از بازی با ذوب‌آهن می‌دانستم می‌خواهند اخراجم کنند.

آن‌ها می‌خواستند قبل از بازی اخراجم کنند، اما به دلیل نتایج خوب ذوب‌آهن تقریبا همه آن‌ها فکر می‌کردند ما به ذوب می‌بازیم و تصمیم گرفتند اخراج مرا به بعد از شکست مقابل ذوب موکول کنند تا اخراج جنیه فوتبالی پیدا کند. قبل از بازی در رختکن فولادشهر به بچه‌ها گفتم اگر به شما خدمت کردم و با شما رفیق بودم، فقط همین یک بازی را برای من انجام بدهید که بچه‌ها واقعا عالی عمل کردند و ۲ بر صفر بردیم؛ اما باز هم مرا اخراج کردند، چون از قبل تصمیمش را گرفته بودند و با فردی که بعد از من سرمربی شد جلسه گذاشته بودند. یادم نمی‌رود آن فصل بازیکنان جوان را به فوتبال ایران معرفی کردم. همان بازی آخر در زمین ذوب، من طا‌ها شریعتی را با ۱۸- ۱۷ سال سن در دفاع آخر استفاده کردم.

وی درباره دلیل اخراجش گفت: همه این‌ها نتیجه حضور افرادی که است از یک فضای بیگانه به فوتبال آمده‌اند.

علی دایی در پاسخ به این سوال که در دنیا هم مدیران فوتبالی نیستند به خبرورزشی گفت:، اما همه امور مربوط به تیم فوتبال در اختیار یک پیشکسوت بزرگ است که چند فوتبالی در کنارش دارد. پاول ندود در یوونتوس، پائولو مالدینی در میلان و در همه تیم‌ها هم همین طور. مدیر در امور فنی دخالت نمی‌کند. متاسفانه در فوتبال ما هر فردی می‌آید با دیدگاه خودش و با توجه به بده بستان‌هایی که خودشان دارند، می‌آید.

سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی تاکید کرد: من سالم کار می‌کنم و از چیزی نمی‌ترسم. مطمئن هستم خدا بالای سر آن‌هایی است که سالم کار می‌کنند. در مورد سایپا باید بگویم سایپا قبل از من و بعد از من دچار مشکل بود و سرانجام سقوط کرد. بروید ببینید در آن دو فصلی که من بودم چقدر هزینه شد و در همین فصلی که به لیگ یک سقوط کردند چقدر هزینه کردند. من همیشه تعجب می‌کردم از مصاحبه‌هایی که درباره جوانگرایی می‌کردند. ۹۵ درصد این بازیکنان، بچه‌های تیم من بودند. این همه هزینه کردند و تیم را به دسته اول فرستادند. حالا چقدر باید هزینه کرد چقدر انرژی گذاشت و چقدر برنامه ریخت تا این تیم دوباره به لیگ برتر برگردد.

برچسب ها: علی دایی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور