تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
رییس انستیتو پاستور ایران عنوان کرد

واکسن پاستوکووک مجاز برای تزریق زیر سنین ۱۲ سال

دکتر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: اگر سیاست‌های کشوری به طرفی پیش برود که قرار باشد افراد زیر ۱۲ سال هم واکسینه شوند، واکسن پاستوکووک می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و از موثرترین واکسن‌ها است.

کد خبر: ۱۱۲۵۷۰
۱۵:۴۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰

واکسن پاستوکووک مجاز برای تزریق در کودکان

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: با توجه به اینکه در دنیا ثابت شده است که واکسیناسیون باعث کاهش بیماری و مرگ و میر می‌شود و با توجه به اینکه در کشور ما هم واکسیناسیون در سطح عمومی در حال رسیدن به آمار خوبی است و با توجه با اطلاعاتی که از سراسر دنیا به دستمان می‌رسد، اغلب کشور‌های دنیا به فکر آغاز واکسیناسیون زیر ۱۸ سال هستند و بیش از ۱۰ کشور عمدتا اروپایی واکسیناسیون زیر ۱۸سال را آغاز کردند.

او تاکید کرد: اینکار با هدف اینکه ممکن است سویه‌های جدید ویروس عوارض و مرگ‌و میر در زیر ۱۸ سال داشته باشد و از طرفی کودکان و نوجوانان می‌توانند عامل انتقال بیماری به خانواده باشند، انجام می‌شود. اغلب کشور‌ها اول سنین بالای ۱۲ یا ۱۵ را واکسینه کردند که خوشبختانه در ایران هم این اقدام انجام شد و اکنون دو واکسن مجوز مصرف برای بالای ۱۲ سال اخذ کردند.

او ادامه داد: انستیتو پاستور ایران با ۱۰۰ سال قدمت و در آستانه ورود به قرن دوم فعالیت‌های خود افتخار دارد که واکسن موثری برای ۲ تا ۱۸ سال که کارآزمایی بالینی شده و مجوز مصرف دارد را در سبد واکسیناسیون کشور عرضه کند. این واکسن و واکسن سینوفارم فعلا بر اساس سیاست‌های کشوری برای بالای ۱۲ سال مصرف می‌شوند. اگر سیاست‌های کشوری به طرفی پیش رود که قرار باشد افراد زیر ۱۲ سال هم واکسینه شوند، واکسن پاستوکووک می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و از موثرترین واکسن‌ها است.

بیگلری تاکید کرد: در مورد واکسن پاستوکووک با توجه به اینکه مطالعات آن آماده انتشار است و یک میلیون و ۸۰۰ هزار کودک در کشور کوبا بدون هیچ عارضه‌ای این واکسن را دریافت کردند، برای کشور ما هم نقطه امیدی داریم که این واکسن طبق اعتمادی که مردم به واکسن‌های انستیتو پاستور دارند، یکی از موثرترین و ایمن‌ترین واکسن‌هایی باشد که در سنین ۳ تا ۱۲ سال همانگونه که برای ۱۲ تا ۱۸ سال استفاده می‌شود، مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير