تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

آخرین وضعیت تردد به شهر‌های قرمز و نارنجی

سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهور آخرین تصمیم‌ها برای تردد به و از شهر‌های قرمز و نارنجی را تشریح کرد.

کد خبر: ۱۱۲۳۸۶
۱۳:۴۸ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰

وضعیت تردد به شهر‌های قرمز و نارنجی

دیدارنیوز ـ سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهور گفت: ممنوعیت و محدودیت تردد در شهر‌های قرمز و نارنجی همچنان ادامه دارد، اما آمار تعداد شهر‌های قرمز و نارنجی تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه براساس ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا به پلیس طرح محدودیت و ممنوعیت‌ها همچنان ادامه دارد، گفت: تردد شبانه نیز از ساعت ۱۰ تا ۳ بامداد نیز اجرا می‌شود.

معاون اجتماعی پلیس راهور از هموطنان خواست طرح کنترل محدودیت‌ها را اجرا و در این زمینه با پلیس همکاری کنند.

بیشتر بخوانید:

پیشنهاد لغو منع تردد شبانه و سفر بین‌استانی برای واکسن‌زده‌ها

سرهنگ جهانی اضافه کرد: کسانی که با پلاک‌های غیربومی قصد ورود به شهر‌های قرمز و نارنجی را دارند، باید بدانند که ورود به این شهر‌ها ممنوع است و در صورت ورود به شهر‌های قرمز، یک میلیون تومان و در صورت ورود به شهر‌های نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

وی تصریح کرد: البته تردد وانت‌ها با پلاک عمومی، سفید و نارنجی بلامانع است.

سرهنگ جهانی همچنین از ادامه عملیات عمرانی منجر به انسداد مسیر در آزاد-راه تهران شمال خبر داد و گفت: این آزادراه تا سوم آبان‌ماه ۱۴۰۰ کماکان مسدود است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، اکنون شهرستان‌های جلفا، مرند در استان آذربایجان شرقی، اشنویه، بوکان، پیرانشهر در استان آذربایجان غربی، استهبان در امستان فارس، بانه، سقز در استان کردستان، پاوه، جوانرود، روانسر، سرپل ذهاب در استان کرمانشاه، چرام، کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویر احمد، زرندیه در استان مرکزی و مهریز در استان یزد در وضعیت قرمز قرار گرفتند.

طبق آخرین رنگ‌بندی کشور اکنون ۱۶ شهرستان قرمز، ۱۱۹ شهرستان نارنجی، ۲۲۷ شهرستان زرد و ۸۶ شهرستان آبی است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير