تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

بازگشت یک استقلالی جنجالی به فوتبال ایران بعد از ۴ سال

کرار جاسم با عقد قراردادی یکساله به نفت مسجدسلیمان پیوست و شاگرد فراز کمالوند شد

کد خبر: ۱۱۲۲۵۴
۲۲:۰۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

بازگشت یک استقلالی جنجالی به فوتبال ایران بعد از ۴ سال

دیدارنیوز ـ کرار جاسم هافبک عراقی و باتجربه بار دیگر به فوتبال ایران آمده و پیراهن نفت مسجدسلیمان را در لیگ برتر برتن می‌کند.

کرار جاسم در شرایطی این فصل برای نفت توپ می‌زند که او پیش از این سابقه بازی در تراکتور، استقلال و نفت آبادان را دارد و مسجدسلیمان چهارمین تیم ایرانی‌ای است که او را به خدمت گرفته است.

هافبک عراقی که رابطه خوبی با فراز کمالوند دارد، در تراکتور و نفت آبادان با این مربی همکاری داشت و حالا برای سومین بار زیر نظر او در نفت مسجدسلیمان کار می‌کند.

کرار جاسم که پیش از این ۱۴۳ بار درلیگ ایران بازی کرده بود، دیروز در هفته نخست لیگ برتر صد و چهل و چهارمین بازی اش را انجام داد. نکته جالب اینکه کرار چند روز قبل از حضور در اردوی نفت در ترکیب اصلی این تیم قرار گرفت.

این بازیکن عراقی البته از کوران مسابقات لیگ عراق به نفت مسجدسلیمان منتقل شد و آمادگی جسمانی مناسبی داشت. او دیروز در ترکیب ثابت تیمش به میدان رفت و اولین بازی اش را با پیراهن نفت انجام داد. او آخرین بار در لیگ ۹۶-۹۷ برای نفت آبادان در فوتبال ایران بازی کرد و حالا بعد از ۴ سال دوباره به ایران آمده است.

کرار اگرچه نتوانست برای تیمش گل بزند تا پاس گل بدهد، اما در دقایقی که در زمین بود عملکرد خوبی داشت و در خط هافبک با تحرک خود یکی دو باری خط دفاع پیکان را آزار داد. البته در اواسط نیمه دوم با نظر کمالوند این بازیکن تعویض شد و حالا با توجه به سابقه خوب او در فوتبال ایران هواداران مسجدسلیمانی امیدوارند این اتفاق برایش در این تیم نیز تکرار شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت