تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش از بازگشایی تمام مدارس تا اوایل آذر خبر داد

علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش وپرورش گفت: با توجه به پوشش جمعیتی، اجرای واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، روند بازگشایی مدارس از اول آبان آغاز می‌شود و تا پایان آبان تمامی مدارس بازگشایی می‌شوند.

کد خبر: ۱۱۲۲۳۶
۱۴:۳۶ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

بازگشایی مدارس تا اول آذر

دیدارنیوز ـ علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش وپرورش گفت: از ۱۵ آبان تا اول آذرماه مدارس با رعایت فاصله‌های اجتماعی بازگشایی می‌شوند.

وی با اشاره به این که بازگشایی مدارس تنها تابع واکسیناسیون نیست، اظهار کرد: در امر بازگشایی حضوری مدارس، تصمیمات شورای مدرسه و آموزش و پرورش مناطق، نتایج ارزیابی از شاخص‌های رعایت دستورالعمل ها، رعایت فاصله اجتماعی و تمهید مقدمات و دریافت مجوز از دیگر عوامل مهم حضوری شدن مدارس است.

کاظمی گفت: ۴۵ هزار مدرسه کشور با تراکم جمعیتی اندک در مهرماه به صورت حضوری بازگشایی شدند و حدود ۵۰ درصد مدارس هم که از تراکم دانش آموزی بالایی برخوردارند، در آبان‌ماه و پس از ارزیابی و دریافت مجوز، فعالیت‌های آموزش حضوری را آغاز خواهند کرد.

سرپرست وزارت آموزش وپرورش به واکسیناسیون هم اشاره‌ای کرد و گفت: واکسیناسیون دانش آموزان در کشور از مرز ۷۰ درصد گذشته است.

وی در بخش دیگری از صحبتش در مورد آمادگی وزارت آموزش وپرورش برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان هم گفت: این طرح پس از ارائه لایحه آن از سوی دولت به مجلس خوشبختانه با رأی بالایی تصویب شد و امیدواریم در روز‌های آینده شاهد روند خوب اجرای آن باشیم.

کاظمی همچنین در سفر یک روزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن بازدید از مدارس کانکسی و همچنین فضا‌های آموزشی آسیب‌دیده در زلزله سی‌سخت، جمع آوری مدارس کانکسی این منطقه را از اهداف سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد دانست.

سرپرست وزارت آموزش وپرورش گفت: در کهگیلویه و بویراحمد به علت پراکندگی مدارس و کمی تراکم جمعیتی، بیش از هزار مدرسه فعالیت آموزشی حضوری خود را آغاز کرده‌اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بازگشایی مدارس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد