تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

بنزما ۵ سال زندانی خواهد شد

کریم بنزما مهاجم الجزایری‌الاصل تیم ملی فرانسه به دلیل واسطه شدن بین گروهی از باج‌گیر‌ها و والبوئنا تا بازیکن پیشین فرانسه خواسته‌های این فرد را برآورده کند ممکن است در دادگاه با اثبات این ادعا ۵ سال زندانی شود.

کد خبر: ۱۱۲۱۱۵
۱۱:۰۸ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰

احتمال زندانی شدن بنزما درباره والبوئنا

دیدارنیوز - از مدت‌ها قبل اتهام شراکت در جرم باج خواهی از متیو والوئنا، هم تیمی سابق او در تیم ملی فرانسه، با تهدید این بازیکن به انتشار نوار ویدیویی غیراخلاقی منتسب به او، به کریم بنزما وارد شده است.

دادگاه رسیدگی به این اتهام از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد و سایر متهمان این پرونده نیز در آن حضور خواهند داشت. دادگاهی که انتظار می‌رود حداقل سه روز به طول بیانجامد.

اتهام اصلی بنزما این است که به عنوان واسطه بین گروهی از باج‌گیر‌ها و والبوئنا عمل کرده و به این بازیکن فشار آورده تا خواسته‌های این افراد را برآورده کند و مبالغی را برای جلوگیری از انتشار ویدیوی مربوطه به آن‌ها پرداخت کند.

والبوئنا حاضر به انجام این کار نشده و هر دو بازیکن در سال ۲۰۱۶ از تیم ملی فرانسه کنار گذاشته شدند. با این حال بنزما سال گذشته و پس از درخشش خیره کننده‌اش در ترکیب رئال مادرید بار دیگر به تیم ملی بازگشت.

این بازیکن حالا باید در انتظار برگزاری دادگاهی که از امروز در فرانسه آغاز خواهد شد بماند. گفته می‌شود اگر نقض او در این پرونده ثابت شود، دادستانی درخواست پنج سال حبس و جریمه ۶۳ هزار پوندی را به دادگاه ارائه خواهد داد.

پیش از این وکیل بنزما مدعی شده بود که احضار او به دادگاه کار مضحک و عجیبی بوده چرا که این بازیکن پیش از این بار‌ها توضیح داده که هیچ نقشی در این پرونده نداشته است.

والبوئنا که در حال حاضر برای باشگاه یونانی المپیاکوس به میدان می‌رود در این دادگاه حضور خواهد داشت، اما بنزما که شب گذشته در جریان پیروزی ۰-۵ رئال مادرید برابر شاختار دونتسک در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب این تیم حاضر بود و گل پنجم را نیز به ثمر رساند، تصمیم برای حضور در این دادگاه ندارد و می‌خواهد تمام تمرکزش را روی بازی الکلاسیکو بگذارد که روز یکشنبه در ورزشگاه نوکمپ برگزار خواهد شد.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: کریم بنزما
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت