تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آیا پرسپولیس از الهلال شکایت می‌کند؟

حواشی شکست تلخ و ناراحت‌کننده پرسپولیس مقابل الهلال عربستان هنوز هم تمام نشده و حالا موضوع تازه‌ای از سوی برخی پیش‌کسوتان این تیم مطرح شده که ممکن است منجر به شکایت سرخ‌ها شود!

کد خبر: ۱۱۲۰۸۱
۲۳:۲۱ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

آیا پرسپولیس از الهلال شکایت می‌کند؟

 

دیدارنیوز ـ سرویس ورزشی: بازی پرسپولیس و الهلال عربستان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با برد قاطع و بی حرف و حدیث آبی‌های ریاض تمام شد اما ظاهرا در بیرون از زمین اتفاقاتی افتاده که در صورت اثبات می‌تواند مسئله‌ساز شود.

حمید درخشان بازیکن و سرمربی سابق پرسپولیس در گفت‌و‌گویی پیرامون این مسابقه اعلام کرده که بر اساس یک ویدیوی کوتاه که از روی سکوی تماشاگران گرفته شده، هواداران تیم الهلال شعارهای نژادپرستانه به بازیکنان پرسپولیس داده‌اند! درخشان در این باره گفته است:« من بیشتر از شکست از یک موضوع دیگری ناراحت هستم و واقعا اعصابم خُرد شده است. متأسفانه فیلم کوتاهی از شعارهای طرفداران الهلال عربستان روی سکوها به دستم رسید الفاظ زشت و نژادپرستانه ای به کار برده بودند. واقعا جای تأسف دارد که گروهی مثلا تماشاگر فوتبال شعار ” ایرانی بشنو، تو هزار ساله برده ما هستی و…” را سر داده‌اند»!

ظاهرا این فیلم را یکی از تماشاگران بازی برای درخشان ارسال کرده در حالی که ظاهرا هیچ تماشاگر ایرانی یا طرفدار پرسپولیس در استادیوم نبوده است. حمید درخشان معتقد است که مدیران پرسپولیس باید هر چه سریع‌تر از الهلال شکایت کنند و این شکایت ممکن است به محرومیت الهلال و اعلام نتیجه 3 ـ صفر به سود پرسپولیس شود!

با این احوال هنوز واکنشی در این باره از سوی مدیران باشگاه پرسپولیس دیده نشده و با توجه به رضایت پرسپولیسی‌ها از پذیرایی و اسکان پرسپولیس در این کشور، مشخص نیست که آیا مدیران باشگاه سراغ شکایت از حریف قلدر خود رفته‌اند یا نه؟ درخشان گفته است:« اگر باشگاه پرسپولیس از طریق کنفدراسیون فوتبال آسیا به نتیجه نرسید باید به فیفا شکایت کند. تماشاگران الهلال حق نداشته و ندارند شعارهای نژادپرستانه در استادیوم سر بدهند و می‌توان آنها را محروم کرد.»

با این اوصاف به نظر نمی‌آید مدیران پرسپولیس خود را وارد چالش تازه‌ای در مورد این بازی کنند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
0
0
لطفاً پیگیر شکایت ایران بابت شعارهای نزادپرستانه طرفداران الهلال در بازی با پرسپولیس هم باشید.(مثل هند)
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها