تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

روش جدیدی برای آزمایش فوری کووید-۱۹

پژوهشگران "کالج ترینیتی"، روش جدیدی را برای آزمایش کووید-۱۹ ابداع کرده‌اند که می‌تواند بررسی را به صورت فوری و قطعی انجام دهد.

کد خبر: ۱۱۲۰۶۶
۱۶:۳۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

روش جدیدی برای آزمایش  کرونا

دیدارنیوز ـ به نقل از نانومگزین، گروهی از پژوهشگران "مرکز پژوهش نانوساختار‌های تطبیقی و نانوابزارها" (CRANN) و دانشکده فیزیک "کالج ترینیتی دوبلین"، یک روش نانومکانیکی را برای آزمایش فوری و یک مرحله‌ای ابداع کرده‌اند که می‌تواند میزان واکنش ایمنی ناشی از انواع گوناگون کووید-۱۹ را در سرم خون تعیین کند. روش آنها، یک راهبرد تازه را برای ردیابی ایمنی عفونت و تجزیه و تحلیل گزینه‌های جدید واکسن ارائه می‌دهد.

روشی که این گروه پژوهشی به سرپرستی پروفسور "مارتین هگنر"، پژوهشگر کالج ترینیتی ابداع کرده‌اند، امکان طبقه‌بندی ویژگی‌ها را برای بررسی انواع در حال ظهور کووید-۱۹ فراهم می‌کند.

مزیت بزرگ این روش جدید در مقایسه با روش‌های کنونی و مورد استفاده این است که همان میزان حساسیت را دارد و می‌تواند انواع گوناگون کووید-۱۹ را با تجزیه و تحلیل در لحظه و در کسری از زمان تشخیص دهد.

پروفسور هگنر و همکارانش، بر انواع نگران‌کننده کووید-۱۹ و واکنش "ایمنی هومورال"ایجاد شده تمرکز کردند. ایمنی هومورال، واکنشی است که به واسطه پادتن صورت می‌گیرد و هنگامی رخ می‌دهد که مواد خارجی در بدن تشخیص داده شوند.

این موضوع که کووید-۱۹، جهش‌های قابل توجهی در پروتئین خوشه‌ای داشته است، می‌تواند اثر واکسن‌های کنونی و درمان‌های صورت گرفته با "آنتی‌بادی‌های مونوکلونال" را تضعیف کند. فناوری ارائه شده توسط پروفسور هگنر و گروهش می‌تواند با تمرکز بر مقایسه الگو‌های محافظتی و بررسی گزینه‌های جدید واکسن، به پژوهش‌های مربوط به توسعه واکسن در فاز یک تا سه کمک کند.

هگنر گفت: بررسی‌های ما با تجزیه و تحلیل‌های آماری مطابقت دارند. ما باور داریم که این فناوری جدید می‌تواند روند سلامت عمومی را بهبود ببخشد و سرعت آن را افزایش دهد.

وی افزود: این روش مستقیم، پروتکل آماده سازی را که معمولا با شست و شوی زیاد و مراحل بسیاری همراه است، ساده‌تر می‌کند. بدین ترتیب، میزان مواد مصرفی مورد نیاز و هزینه را کاهش می‌دهد. بنابراین، این روش برای استفاده در شرایط اضطراری، مناسب خواهد بود.

این پژوهش، در مجله "Nanoscale Advances" به چاپ رسید.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی