تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

کشف قدیمی‌ترین نقاشی از یک روح در موزه بریتانیا

نقش یک روح سرگردان روی لوح بابلی فراموش شده در مخزن موزه بریتانیا پنهان مانده بود. این لوح نوشته، بخشی از «راهنمای جن‌گیر» برای خلاص شدن از شر ارواح است.

کد خبر: ۱۱۱۸۵۵
۰۹:۰۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

قدیمی‌ترین نقاشی از یک روح

دیدارنیوز ـ خطوطی که بر اثر گذشت هزاران سال کمرنگ شده بودند با تاباندن نور در یک زاویه خاص، قدیمی‌ترین نقاشی روح سرگردان در جهان را در یکی از مخزن‌های تاریک موزه بریتانیا پدیدار کردند.

۳۵۰۰ سال پیش، تصویر یک روح ریشوی تنها که به سمت زندگی پس از مرگ و سعادت ابدی هدایت می‌شود، بر روی یک لوح گلی نقش بست.

این لوح نوشته، بخشی از «راهنمای جن‌گیر» برای خلاص شدن از شر ارواح است. در این لوح، یک روح سرگردان، که برای رفتن به دنیای دیگر به یک همراه نیاز دارد، نشان داده می‌شود و متن روی آن‌هم همراه با جزئیاتی از آیینی است که آن‌ها را با خوشحالی به دنیای زیرین روانه می‌کند.

دکتر ایروینگ فینکل، سرپرست بخش خاورمیانه در موزه بریتانیا، گفت که «شیء کاملاً دیدنی از دوران باستان» تا کنون نادیده گرفته شده است.

موزه‌دار موزه بریتانیا و متخصص کتیبه‌های میخی سفالی از بین‌النهرین باستان می‌گوید: «این بدیهی است که این روح یک مرد بخت‌برگشته است. می‌توانید تصور کنید که تصویر یک شبح قدبلند، لاغر و ریش‌دار در خانه آویزان شده و اعصاب افراد را خراب کرده است.»

نتیجه تجزیه‌وتحلیل نهایی لوح مذکور این بود که روح سرگردان برای رفتن به جهان دیگر نیاز به یک همراه و معشوق دارد.

فینکل به‌عنوان یکی از معدود محققانی است که می‌تواند خط میخی، روش نوشتاری که در خاورمیانه باستان استفاده می‌شد را بخواند، متوجه شد که قبلاً این لوح به اشتباه رمزگشایی شده بود. این نقاشی ازدست‌رفته بود، زیرا شبح فقط در صورت مشاهده از بالا و زیر نور زنده می‌شود.

این لوح که ارزش آن به چشم تاریخ شناسان نیامده بود، از زمان آمدن به موزه در قرن نوزدهم فراموش شد، حتی هرگز به نمایش هم گذاشته نشد.

منبع: ایندیپندنت

برچسب ها: آثار تاریخی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد