تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد تا پایان هفته جاری/ آغاز آموزش پذیرفته شدگان از آبان

فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تا پایان هفته جاری خبر داد و گفت: کلاس‌های آموزشی پذیرفته شدگان این آزمون در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از آبان ماه آغاز خواهد شد.

کد خبر: ۱۱۱۷۹۱
۱۴:۰۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

نتایج نهایی آزمون ارشد

دیدارنیوز ـ فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی طی روز‌های ۶ تا ۸ تیر برگزار شد و تعداد ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب در این آزمون شرکت کردند که حدود ۵۳ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می‌دادند.

وی در ادامه تاکید کرد: آزمون ارشد ۱۴۰۰، در ۶ گروه آموزشی برگزار شد که در گروه علوم انسانی بیش از ۴۰۸ هزار نفر، در گروه علوم پایه بیش از ۳۵ هزار نفر، در گروه فنی و مهندسی بیش از ۱۲۵ هزار نفر، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۱۴ هزار و ۶۷۲ نفر، در گروه هنر ۴۶ هزار و ۸۵۶ نفر، در گروه دامپزشکی ۲ هزار و ۵۴۵ نفر و مجموعا ۶۳۴ هزار و ۵۹ داوطلب در این آزمون شرکت کردند. از مجموع ۱۳۱ رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد، ۶۴ رشته آن "بین رشته ای" است و داوطلب می‌توانست به جز رشته اول خود در این رشته‌ها نیز متقاضی باشد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه نتایج نهایی پذیرفته شدگان ارشد ۱۴۰۰ تا پایان هفته اعلام می‌شود، اعلام کرد: کلاس‌های آموزشی پذیرفته شدگان این آزمون در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از آبان ماه آغاز خواهد شد.

زرین اظهار کرد:ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال گذشته حدودا ۱۴۷ هزار نفر بود و حدودا ۱۳۰ هزار ظرفیت نیز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشت و با توجه به ضریب ریزش ها، امسال ظرفیت پذیرش داوطلب ارشد در کل زیر نظام‌ها حدود ۳۰۰ هزار نفر پذیرش می‌شوند و تقریبا ۵۰ درصد داوطلبان می‌توانند وارد دانشگاه شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کارشناسی ارشد
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها