تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

نواختن تار ایرانی در کنار رود ارس؛ طرح یک دغدغه‌مندی موسیقایی

علی قمصری، موزیسین، در چهل و هشتمین پروژه «تار ایرانی» با حضور تعدادی از نوازندگان تبریزی در یک ابتکار جالب قطعه «ای ایران» را با موسیقی ترکی در کنار رود ارس گره زد.

کد خبر: ۱۱۱۶۹۳
۱۶:۲۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰

تار ایرانی در کنار رود ارس

دیدارنیوز ـ تازه‌ترین اثری که از پروژه «تار ایرانی» منتشر شده، مربوط به اجرای علی قمصری در کنار رود ارس واقع در منطقه جلفای آذربایجان است که وی با همراهی گروهی از نوازندگان تبریزی آن را در دسترس مخاطبان قرار داد.

پروژه «تار ایرانی» به همت و ایده علی قمصری و با محوریت تارنوازی، طراحی و در حال اجرا است. قمصری در این پروژه به استان‌ها و شهر‌های مختلف کشورمان سفر می‌کند و در هر شهر قطعه‌ای را اجرا می‌کند و حاصل هر اجرا را در قالب ویدیو منتشر می‌شود.

قمصری در قالب پروژه «تار ایرانی» تا کنون به شهر‌هایی مانند قزوین، تهران، شیراز، تبریز، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خرم‌آباد، بروجرد، سنندج، صحنه، کنگاور، قوچان، گرگان، خوزستان، تربت‌جام، شهرکرد، مشهد، نیشابور، توس، بجنورد، بهشهر، بابل، یزد، کرمان، میبد، رشت، شوشتر، ساری و مهاباد سفر کرده است.

این نوازنده تار در توضیح پروژه چهل و هشتم نوشته است: به نظر من «وطن دوستی» یعنی اینکه «با فکر و زیستی مستقل از حکومت و با احترام به کشور‌های دیگر، برای مرز‌ها و هویت کشورت احترام قائل باشی». من در کشورم در بهترین دوره زندگی‌ام ممنوع الفعالیت بوده‌ام. زاویه من با سیاست‌های مسئولین نمی‌تواند در نگاهم به اهمیت یکپارچگی مردمی تاثیر بگذارد.

در شرایطی دشوار و خاص همراه با نوازندگانی توانمند از تبریز به سمت مرز شمال غربی سفر کردیم، قطعه «ای ایران» را به موسیقی ترک گره زدیم و نواختیم. هرچه از همدلی و همراهی بالنده چند گروه کوبه‌ای تبریزی و سرپرست‌های محترمشان به نیکی یاد کنم کم است و با توجه به تصمیم ناگهانی من برای حضور در کنار ارس، این هماهنگی عزیزان، به معجزه شبیه بود.

این ویدیو می‌گوید: ما از هر قومی، چه فارس، چه ترک، چه لر و کرد و بلوچ و عرب و ارمنی زبان همه برای یکپارچگی ایران دغدغه مندیم. برایمان مهم است که به آنچه کودکان سرزمینمان در آینده در کتاب‌های تاریخ می‌خوانند افتخار کنیم و ایران، ایرانستان نشود. تارایرانی در آذربایجان شرقی، با افتخار، ترک زبان شد، تا با این زبان زیبا، از ایران و به احترامش بخوانیم.‌ای ایران خالقی را در لباسی زیبا از قایتاقی آذربایجان تنظیم کردم امیدوارم لذت ببرید.

برای تماشای پروژه چهل و هشتم تار ایرانی که با همراهی گروه دف نوازان «سماع»، گروه دف نوازان «حیران» و گروه دف نوازان «آسمان»، گروه نقاره نوازان صورت گرفته اینجا را کلیک کنید.

منبع: مهر
برچسب ها: موسیقی ایرانی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور