تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

وزیر ارتباطات: مشکل کُندی اینترنت به‌زودی رفع می‌شود

به گفته عیسی زارع‌پور تصمیم‌گیری در حوزه رفع فیلتر برخی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تنها در اختیار وزارت ارتباطات نیست و این وزارتخانه جزئی مجموعه‌ای است که در این زمینه تصمیم‌ می‌گیرند.

کد خبر: ۱۱۱۵۵۷
۱۲:۳۸ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰

وزیر ارتباطات: مشکل کُندی اینترنت به‌زودی رفع می‌شود

 

دیدارنیوز: عیسی زارع‌پور در ضمن بازید از نمایشگاه «شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساخت‌ها» در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در این نمایشگاه مهندسان ایرانی آخرین دستاوردهای خود در حوزه فناوری اطلاعات را ارائه داده‌اند و بسیار خرسند هستیم که تمامی تجهیزات لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات را در اختیار داریم.

وی افزود: شبکه ملی اطلاعات طرح بزرگی است که بخش‌هایی از آن در هشت سال گذشته انجام شده و شورای عالی فضای مجازی نیز دستورالعمل‌های لازم برای تکمیل این شبکه را ابلاغ کرده است. می‌توان گفت شبکه ملی اطلاعات تا این لحظه ۴۰ درصد پیشرفت داشته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: وزارت و فناوری اطلاعات ظرف دو سال آینده پروژه شبکه ملی اطلاعات را به طور کامل محقق می‌کند. بازهم تاکید می‌کنم راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع دسترسی به شبکه جهانی نیست بلکه یعنی در داخل کشور شبکه‌ای پرظرفیت داشته باشیم که در صورت لزوم از حداکثر ظرفیت استفاده کنیم. برنامه‌ریزی کردیم که در ۴ سال آینده تجهیزات فیبر نوری را به خانه تک‌تک مردم برسانیم.

زارع‌پور در خصوص فرایند رسیدگی به طرح صیانت در مجلس عنوان کرد: وزارت ارتباطات نماینده خود در کمیسیون بررسی طرح صیانت معرفی کرده است البته هنوز این طرح در مراحل ابتدایی قرار داد و باید کارگروه ویژه‌ای تشکیل شود تا دغدغه نمایندگان برطرف شود. این طرح علاوه بر اینکه نقاط قوت زیادی دارد نقاط چالش‌ برانگیزی نیز دارد. در هر صورت فناوری اطلاعات فرصتی برای کشور است و باید از ابزارهای این حوزه برای بهتر کردن زندگی مردم استفاده کنیم.

وی در پاسخ به پرسی در خصوص عدم توسعه پهنای باند اینترنت در کشور از زمان فعالیت دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته سرمایه‌گذاری لازم برای توسعه شبکه‌های ارتباطی به دلایل مختلفی صورت نگرفته است. یکی از دلایل آن بحث تحریم‌ها و افزایش هزینه اپراتورها است. باتوجه به بومی‌سازی بسیاری از تجهیزات صنعت مخابرات امیدواریم در آینده سرعت توسعه افزایش یابد.

وزیر ارتباطات و فناوری ادامه داد: اکنون در شرایطی هستیم که باید به سرعت ظرفیت دسترسی مردم به اینترنت را افزایش دهیم. از لحاظ هسته‌های پرداز هم اکنون مشکلی نداریم و امکانات لازم برای ارائه سرویس به مردم وجود دارد. در یکی دو هفته اخیر به دلیل بازگشایی مدارس افزایش تقاضا برای دسترسی به شبکه صورت گرفته که تلاش می‌کنیم مشکلات کندی اینترنت به زودی برطرف شود.

زارع‌پور ادامه داد: تصمیم‌گیری در حوزه رفع فیلتر از برخی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تنها در اختیار وزارت ارتباطات نیست و این وزارتخانه عضوی از مجموعه‌ای است که در این زمینه تصمیم‌ می‌گیرند.

وزیر ارتباطات درباره اهمیت توسعه پلتفرم‌های منطقه‌ای بیان کرد: پلتفرم‌های ایرانی ظرفیت‌های بسیاری خوبی برای ارائه خدمات به کاربران در کشورهای همسایه دارند. حتی در اتحادیه اروپا گرفتاری‌های زیادی برای عدم هماهنگی پلتفرم‌های بین‌المللی با قوانین کشورهای آن منطقه وجود دارد و از همین رو کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا از پلتفرم‌های بومی استفاده کنند. دستیابی به اهداف تعیین شده برای توسعه پلتفرم‌های منطقه‌ای نیاز به برنامه‌ریزی بلندمدت و میان‌مدت دارد و در زمان کوتاه نمی‌توان توقع نتیجه مطلوب داشت. هم اکنون به جز ترکیه با سایر کشورهای غرب آسیا در حال مذاکره برای استفاده گسترده از پلتفرم‌های ایرانی هستیم.

منبع: آنا
ارسال نظرات