تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

صدور مجوز لغو ویزای ایران و عراق

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت گفت: مجوز لغو روادید بین ایران و عراق صادر شده است، اما قرار است فعلا در لغو روادید در سفر‌های هوایی صورت گیرد.

کد خبر: ۱۱۱۴۷۴
۱۵:۲۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

 لغو ویزای ایران و عراق

دیدارنیوز ـ علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت درباره راه‌اندازی مجدد کاروان‌های زیارتی عتبات اظهار کرد: هنوز تاریخ اعزام کاروان‌های زیارتی مشخص نشده، اما با توجه به تجربه ایام اربعین و مجوزی که پیش از این ایام از ستاد ملی کرونا دریافت کردیم برای اعزام محدود و مدیریت‌شده زائران پیگیر هستیم تا بتوانیم با شروطی که وزارت بهداشت و درمان به ما اعلام کرد ظرفیتی برای اعزام زائران ایرانی فراهم کنیم.

اعزام کاروانی زائران قطعی است

وی افزود: ما از طرف عراقی درخواست موافقت با اعزام روزانه هزار زائر را داشته‌ایم و برای این امر بسته‌های متعددی توسط دفاتر زیارتی ارائه خواهد شد. در واقع ظرفیت بالقوه‌ای برای زائران از هتل‌ها و محل‌های اقامت دارای استاندارد‌های لازم سیستم تغذیه، تدارکات و شرکت‌های حمل و نقل که می‌توانند خدمات استانداردی به ما ارائه کنند، مشخص کرده‌ایم و قرار است دفاتر زیارتی با توجه به هزینه و سلیقه متقاضی بسته‌های زیارتی را ارائه کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: بنابراین بسته‌های زیارتی متنوعی ارائه خواهد شد و تمرکزی که در گذشته بر شمسا وجود داشت دیگر به آن صورت وجود ندارد و دفاتر زیارتی می‌توانند جذب زائر کنند. البته این دفاتر صرفا می‌توانند از نیرو‌های کارگزاری دارای مجوز استفاده کنند تا سلامت و استاندارد بودن خدمات حفظ شود.

به گفته وی، برای بیمه نیز که یکی از الزامات سفر‌های خارجی است بیمه مناسبی به صورت فراگیر طراحی شده است و خدمات بهداشتی و درمانی نیز توسط هیئت پزشکی تامین خواهد شد.

رشیدیان خاطرنشان کرد: اعزام کاروانی زائران قطعی و مقدمات کار در حال انجام است، اما تاریخ آن مشخص نیست، زیرا باید هتل‌ها سیستم حمل و نقل، آشپزخانه‌ها و... آماده شوند در ادامه روند متناسب با خواسته زائر بسته‌های زیارتی در دفاتر ارائه خواهد شد. تلاش ما در سازمان حج ایجاد ظرفیت برای زیارت سهل توام با امنیت، سلامتی و بهره‌های فرهنگی و معنوی است.

مجوز لغو روادید فعلا در مسیر‌های هوایی

وی درباره لغو روادید نیز گفت: طبق آنچه الکاظمی نخست‌وزیر عراق در سفر خود به تهران اعلام کرد قرار است لغو روادید فعلا در مسیر‌های هوایی صورت گیرد، اما برای مرز‌های زمینی روادید برقرار است البته این امر هنوز اجرایی نشده یعنی هنوز اولین زائر بدون روادید وارد عراق نشده است. اما هم مجوز آن وجود دارد و هم می‌توان امیدوار بود که با از سرگیری اعزام‌ها روادید از مرز‌های هوایی لغو شود.

رئیس سازمان حج و زیارت درباره پایه هزینه پرداختی سفر زائران نیز گفت: بنا بر این است که بتوانیم بسته‌های مختلفی از طریق دفاتر زیارتی متناسب با توان مالی و زمانی زائران ارائه کنیم. ممکن است یک فرد سفر هوایی در یک هتل چند ستاره یا حسینه‌های استاندارد با فضایی ساده را دو یا ۱۵ روز انتخاب کند بنابراین با توجه به تنوع بسته زیارتی نمی‌توان قیمت دقیقی به عنوان پایه هزینه اعلام کرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير