تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

نماینده گلپایگان:نفوذی‌ها به مردم و مجلس معرفی شوند

نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی گفت: افرادی در جایگاه مسوولین در موضوع جاسوسی شناسایی و دستگیر شده اند، باید آنها را به مردم و مجلس معرفی شوند.

کد خبر: ۱۱۱۳۱۱
۱۳:۲۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰

نماینده گلپایگان:نفوذی‌ها به مردم و مجلس معرفی شوند

 

دیدارنیوز: «سیدمسعود خاتمی» در نشست علنی -روز -سه شنبه-مجلس شورای اسلامی،در نطق میان دستور خود: نکته بسیار حائز اهمیت دربحث امنیت،نفوذ جاسوس در رده‌های تصمیم‌گیری کشور بود که توسط سربازان گمنام شناسایی و ردیابی شدند و بعضی دستگیری و بعضی هم فراری شدند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار تصریح کرد: موضوع جاسوسی مساله‌ای نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت، نباید این موضوع بسیار مهم به فراموشی سپرده شود.باید  روند پیگیری این موضوع به مجلس گزارش شود.جاسوسانی که از سَمت نزدیکان ریاست جمهوری قبل و در مشاورین آنها،در رده‌های تصمیم‌گیری نفوذ کرده بودند و باعث به وجود آمدن خسارات فراوانی شدند.
خاتمی یادآور شد:تنظیم قرارداد ننگین برجام ناشی از نفوذ جاسوسان بود که تبعات آن هم اکنون برای زندگی و معیشت مردم مشکلاتی را به وجود آورده است و بر مردم و امرار معاش آنها سنگینی می کند.
وی افزود: سوال این است که آیا شبکه جاسوسی شناسایی شده اند؟ آیا در رده های تصمیم گیری وزارتخانه های دیگر حضور ندارند؟ مسوولانی که در پشتیبانی این جاسوسان بودند؛ مشخص شده‌اند؟ و اگر مشخص شده‌اند تکلیف آنها چه شد؟ نکند خود آن مسئولین هم ماموریت جاسوسی داشته اند؟ تاکید می کنم نگویید این موضوع در حال پیگیری است و باید محرمانه باشد که خود این موضوع هم به اطلاع مجلس برسانید.
عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس بیان کرد:  افرادی که به برکت خون مقدس شهدا بر مسندی نشسته اند؛ اگر جاسوس و دشمنان این مرز و بوم باشند هیچ جایگاهی نخواهند داشت  و از کمیسیون اصل نود و کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌خواهم که موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
خاتمی با اشاره به رای قاطع مجلس به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم خاطرنشان کرد:مجلس با قاطعیت به وزرای آیت الله رئیسی رای اعتماد داد ؛ معنای آن این است که مجلس با تمام قوا ایستاده است تا این دولت موفق شود. معنای رای اعتماد قاطع به وزرای دولت این است که باید دولتمردان  قول هایی که آقای رئیسی به مردم داده اند را عملی کنند.
وی افزود: اگر وزرا قدمی را خارج از قول هایی که ریاست جمهوری داده ، بردارند و افرادی نامناسب را در برخی سمت ها انتخاب کنند؛ به موقع مجلس اخطار ، تذکر و سوال خود را انجام می دهد.از رئیس جمهوری درخواست می کنم ، روند انتخاب مدیران را در وزارتخانه ها کماکان رصد و پیگیری کند و نگذارد از روال خارج شود.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر