تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خدمات "مشاوره سوگ" و "سلامت روان برای بهبودیافتگان کرونا" در سامانه ۴۰۳۰

خدمات حوزه سلامت روان وزارت بهداشت ایران در همه گیری کووید-۱۹ به عنوان یکی از خدمات برتر از سوی کمیته بین بخشی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان سازمان ملل متحد انتخاب شد.

کد خبر: ۱۱۱۱۹۷
۱۴:۴۷ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

خدمات مشاوره برای بهبودیافتگان کرونا

دیدارنیوز ـ بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، احمد حاجبی، مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران در مکاتبه‌ای رسمی به اداره کل روابط بین الملل وزارت بهداشت اعلام کرده که خدمات حوزه سلامت روان ارائه شده در نظام سلامت کشورمان در ایام کووید-۱۹ مورد توجه سازمان‌های بین المللی حاضر در کمیته بین بخشی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر سازمان ملل متحد قرار گرفته است.

حاجبی با بیان اینکه کمیته بین بخشی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر سازمان ملل متحد از چهل سازمان بین المللی تشکیل شده است که سازمان جهانی بهداشت هم یکی از اعضای آن است، افزود: این کمیته سالیانه خدمات بهداشتی ارائه شده در حوزه‌های مرتبط با اهداف توسعه پایدار را از سوی نهاد‌های دولتی متولی سلامت در کشورها، سایر نهاد‌های دولتی و همچنین سازمان‌های مردم نهاد مورد بررسی قرار داده و از میان خدمات ارائه شده در حوزه بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان مانند دیابت، فشار خون، سرطان ها، حوادث جاده‌ای و اختلالات روانپزشکی، تعدادی از سازمان‌ها و خدمات آن‌ها را به عنوان ارائه دهنده خدمات برتر مورد تقدیر قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۲۱، خدمات حوزه سلامت روان ارائه شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از خدمات قابل توجه و برتر انتخاب شده است.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در مورد خدمات ارائه شده این حوزه گفت: در حال حاضر علاوه بر غربالگری مشکلات سلامت روان و ارائه خدمات پزشکی و روانشناختی به افراد و گروه‌های هدف در مراکز ارائه دهنده خدمات در نظام مراقبت‌های بهداشتی اولیه، خدمات روانشناختی تلفنی از طریق سامانه ۴۰۳۰، خدمات مشاوره سوگ و خدمات سلامت روان برای بهبودیافتگان کووید-۱۹ ارائه می‌شود.

وی افزود: همچنین سامانه خودارزیابی روانشناختی نیز از طریق پایگاه اینترنتی Salamat.gov.ir قابل دسترسی است. افراد می‌توانند از طریق این سامانه به سوالات خودارزیابی روانشناختی پاسخ داده و بازخورد دریافت کنند و به محتوا‌های آموزشی خودمراقبتی در حوزه سلامت روان دسترسی داشته باشند.

وی همچنین در مورد سایر حیطه‌های ارائه خدمات حوزه سلامت روان افزود: خدمات پیشگیری اولیه مانند آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فرزندپروری نیز کماکان در مراکز خدمات جامع سلامت ارائه می‌شود و خدماتی مانند تشخیص و مراقبت اختلالات روانپزشکی، پیشگیری از خودکشی و حمایت‌های روانی اجتماعی به دنبال حوادث غیرمترقبه و بلایا نیز در نظام بهداشتی کشور ادغام یافته و جاری می‌باشد.

حاجبی گفت: این مداخلات در فهرست خدمات پایه حوزه سلامت روان هستند. علاوه بر این، خدمات پیشگیری و کاهش آسیب مصرف مواد نیز از طریق کارشناسان حوزه سلامت روان معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارائه می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم می‌توانند برای دریافت خدمات سلامت روان با شماره ۴۰۳۰ تماس بگیرند و مستقیما به کارشناسان سلامت روان وصل شده و خدمات روانشناختی تلفنی دریافت کرده و یا برای دریافت خدمات حضوری به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

منبع: میزان
برچسب ها: سلامت روان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها