تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

مشکل کاپیتان با تارتار حل خواهد شد

رییس هیات مدیره باشگاه ذوب آهن ابراز امیدواری کرد که به زودی مشکل پیش آمده میان قاسم حدادی فر بازیکن با  مهدی تارتار حل خواهد شد. 

کد خبر: ۱۱۱۱۴۰
۱۱:۰۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

کاپیتان ذوب آهن

دیدارنیوز - کاپیتان تیم ذوب آهن که در اردوی اخیر این تیم در تهران حاضر نشده بعد از مصاحبه مهدی تارتار مبنی بر اینکه قاسم حدادی فر باید در اردوی تیم برای دست یابی به جایگاهش رقابت کند به دلیل ناراحتی به تمرینات آماده سازی خود پایان داد و نکته جالب اینکه برای ادامه بازی حاضر با مذاکره با تیم دیگری نشده است.

مرتضی یزد خواستی، رییس هیات مدیره باشگاه ذوب آهن در خصوص اختلافی که بین این دو به وجود آمده است به برنامه ضربه آزاد گفت: اختلاف نظر وجود دارد، اما در مجموعه باشگاه هیچ اختلافی نیست. شاید حساسیت یا توجه زیاد به این موضوع به وجود آمده است. محرم نویدکیا در سپاهان و در این دوره قاسم  حدادی‌فر در ذوب‌آهن کسانی هستند که جایی غیر از این تیم خودشان بازی نکردند. حدادی‌فر بسیار با اخلاق و بی حاشیه است. همه کارکنان کارخانه و هواداران به او علاقه‌مند هستند. حدادی‌فر فرزند ذوب‌آهن است. ذوب‌آهن حدود ۱۲۰ هزار بیمه شده دارد که برای جامعه هدف ما کفایت می‌کنند. هیچ نکته‌ای نشان از اختلاف باشد وجود ندارد.

رییس هیات مدیره باشگاه ذوب آهن در خصوص اینکه در نهایت این موضوع چه راه حلی به دنبال خواهد داشت؟ گفت: از بدشانسی این موضوع با تعطیلی دوشنبه و سه شنبه و همچنین تغییرات باشگاه همراه شد. حدادی‌فر تا قبل از بحث تغییرات مدیریتی به باشگاه رفت و صحبت کرد، تارتار هم اظهار نظر فنی خودش را داشت. حدادی فر دیروز در دفتر من بود. حدود یک ساعت به خوبی صحبت کردیم و از اتاق خارج شد. موضوعی بین من و او در حال رد و بدل شدن است و قرار است باشگاه این موضوع را حل کند، هواداران نگران نباشند. حدادی فر اواخر فصل قبل هم مشکلاتی برایش به وجود آمد، باشگاه او را همراهی کرد و به دنبال درمان رفت. اصلا جای نگرانی نیست و قرار نیست این اتفاق در شهر ما بیفتد.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات