تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کد خبر: ۱۱۱۱۱

گزارش تصویری: غرق در زباله

۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
هیچ بعید نیست تا چند وقت دیگر محیط زیست مان را زباله پر کند و انسانی که عامل تولید زباله بوده خودش در دریای زباله هایی که ایجاد کرده دست و پا بزند و دیگر نه زمینی برای زیست داشته باشد و نه هوای تمیزی برای نفس کشیدن . کابوس غرق شدن انسان در زباله به زودی به حقیقت می پیوندد وقتی همین روند فعلی در پیش باشد. انسان ها، آب ها، دریاچه ها، چشمه ها، دریاها را پر از زباله هایی کرده اند که بیشتر آنها پلاستیک های غیر قابل تجزیه هستند این زباله ها قرار است میراث انسان ها برای نسل بعدی باشد. در ایران هم این روند همچنان ادامه دارد و با وجود اینکه ایران با خشکسالی رو به روست اما تمیز نگه داشتن آب های سطحی، در دستور کار انسان ها نیست مگر عده ای اندک.
آخرین آمار سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور نشان می دهد ایرانی ها سالانه حدود ۲۰ میلیون تن زباله تولید می کنند.  براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی متوسط تولید زباله در جهان روزانه ۳۰۰ گرم است و براساس آمارهای ارائه شده از سوی وزارت کشور، ایرانی ها روزانه ۷۰۰ گرم زباله تولید می کنند.
این آمار وقتی در کنار آمار جهانی  قرار می گیرد به واقع نشان می دهد، ایرانی ها بیش از سایر ملت های دنیا زباله تولید می کنند و این یعنی فاجعه.

 
عکس: محمد مهیمنی
منبع: مهر
ارسال نظرات