تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

قالیباف: دولت و مجلس برای ایجاد ثبات در قیمت‌ها مصمم هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دولت و مجلس شورای اسلامی برای ایجاد ثبات در قیمت‌ها مصمم هستند، گفت: این مهم در دستور کار است تا هم وفور کالا و هم ثبات قیمت در حوزه معیشت مردم در اولویت باشد.

کد خبر: ۱۱۱۰۱۵
۱۱:۱۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰

قالیباف

دیدارنیوز - محمدباقر قالیباف پس از ارائه گزارش عملکرد بودجه توسط رییس سازمان برنامه و بودجه در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۰ مصمم هستند که دو مشکل اساسی مردم برطرف شود.

وی اضافه کرد: در حوزه مسائل کرونا و سلامت مردم انصافا با همکاری‌های خوبی که انجام شد اتفاقات خوبی در حوزه واکسیناسیون شکل گرفته است. اعتبارات لازم دیده شده و خریدها انجام شده تا با سرعت همه واکسینه شوند و با همین سرعت تولید واکسن در داخل و هم خرید از خارج کارها شکل بگیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دولت و مجلس همچنین مصمم هستند در حوزه معیشت مخصوصا در ثبات قیمت کالاهای اساسی تلاش شود تا هم شاهد وفور کالا و هم ثبات قیمت در حوزه معیشت و سفره مردم باشیم و این مهم در اولویت قرار بگیرد.

قالیباف در پایان اضافه کرد: امیدواریم در بودجه سال ۱۴۰۱ با اصلاح ساختار بودجه و با هدف گذاری بر رشد اقتصادی کشور گام‌های مهم و اساسی برداریم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد