تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

برهانی: مجیدی با این مدیرعامل استقلال راهی جز قهرمانی ندارد!

مهاجم پیشین تیم استقلال می‌گوید با هماهنگی که میان فرهاد مجیدی و مدیرعامل استقلال وجود دارد حالا دیگر او راهی جز قهرمان کردن اسقلال ندارد.

کد خبر: ۱۱۰۹۲۹
۱۳:۲۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

آرش برهانی استقلال

دیدارنیوز - آرش برهانی پیشکسوت استقلال ابراز امیدواری می‌کند با توجه به سوابق مصطفی آجورلو در فوتبال ایران او بتواند با بررسی و شناخت از مشکلاتی که در این باشگاه موجود است، ثبات موفقی را در دوران حضورش ایجاد کند:

تصمیماتی که آجورلو در بدو ورودش به استقلال به صورت فوری گرفت، ناشی از مطالعه او در خصوص شرایط تیم و شناخت خوبی بود که از وضعیت موجود داشت. مدیرعامل جدید می‌دانست برای بازگشت آرامش نسبی باید تصمیماتی در راستای آرامش خاطر مجیدی بگیرد و خیلی فوری این اقدامات را انجام داد. با حمایتی که آجورلو از مجیدی انجام داد و تصمیماتی گرفت که موجب رضایت خاطر او شد، چاره‌ای جز کسب بهترین نتایج را برای مجیدی نگذاشت.

 


بیشتر بخوانید: عصبانیت جنجالی شدید گل‌محمدی از دست اسکوچیچ!


 

مجیدی در مقاطع قبلی که سرمربی استقلال می‌شد گلایه‌اش از این بود که تیم را خودش نبسته است. حالا او تیم را خودش بسته و ظاهراً هماهنگی خوبی هم بین او و مدیرعامل وجود دارد تا جایی که اولین تصمیمات مدیرعامل همگی مطابق میل او باشد؛ پس مجیدی این تیم را قهرمان کند تا هواداران هم از عملکرد او رضایت کامل داشته باشند.

اقدام آجورلو در حمایت از سرمربی و تمدید ۳ ساله قرارداد مجیدی بسیار سیاستمدارانه و متفکرانه بود. همانطور که می‌دانید موفقیت یا عدم موفقیت یک سرمربی بستگی به همت، درایت و کاردانی او دارد و حمایت‌های مدیریتی که در تمام دنیا معمول است، به بینش بالا و تجربه مدیریتی مدیران معطوف می‌شود.

آجرلو کارنامه مدیریتی خوبی در رزومه خود دارد. استقلال به دنبال یک آدم دلسوز است؛ آجرلو هم این موضوع را درک می‌کند که ۳۰ میلیون هوادار به دنبال نتیجه تیمشان هستند. از حالا نمی‌توان گفت او موفق عمل می‌کند یا نه، مدیرعامل به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد و نیاز به کمک وزارت ورزش دارد. اگر آجرلو با عزم و اراده و انگیزه باشد اتفاق‌های خوبی رخ می‌دهد.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان