تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رای مهم دیوان عدالت اداری درباره سربازی و تحصیل

دیوان عدالت اداری با صدور حکمی ممنوعیت شرکت سرباز‌ها در چهل و نهمین آزمون دستیار تخصصی را لغو کرد.

کد خبر: ۱۱۰۸۸۵
۱۰:۱۵ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

 دیوان عدالت اداری و سربازی و تحصیل

دیدارنیوز ـ بر اساس رای دیوان عدالت اداری، دانشجویان و هنرجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اگر در حین تحصیل به سن خدمت وظیفه عمومی برسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه می‌دهند از اعزام به خدمت زیر پرچم معاف خواهند بود.

در بخشی از رای دیوان آمده است: "در تبصره ۲ ماده ۳۵ قانون نظام وظیفه عمومی نیز تصریح شده است که ترخیص کارکنان وظیفه بدون غیبت اولیه در حین خدمت، جهت ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی و بالاتر جز در زمان‌های اضطراری و جنگ بلامانع است.

همچنین رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا بر این موضوع تاکید دارد که ادامه تحصیل کارکنان وظیفه بدون غیبت اولیه در حین خدمت در صورتی که بیش از یک سال از تاریخ فراغت از تحصیل آن‌ها از مقطع قبلی سپری شده باشد، بلامانع است؛ بنابراین با توجه به اینکه در قانون ممنوعیتی جهت شرکت داوطلبان مشمول، از حیث وضعیت نظام وظیفه در آزمون پیش بینی نشده و اطلاعیه مورد اعتراض خارج داوطلبان مشمول، از حدود اختیارات مقام واضع بوده و مداخله در وظایفی را که قانونگذار و ستاد کل نیرو‌های مسلح تلقی می‌شود، لذا امکان پذیرش خواسته مطروح وجود دارد. "

در ادامه حکم دیوان عدالت اداری آمده است: "با استناد به موارد یک، ۱۰ و ۱۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم رفع اثر از سوء تصمیمات طرف شکایت مبنی بر ممنوعیت از شرکت در آزمون دوره ۴۹ دستیار تخصصی صادر و اعلام می‌شود. "

منبع: اینتر آذ
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر