تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

جدایی بارسلونا از نوکمپ!

بارسلونا که این روزها در یک بحران تیمی قرار گرفته حالا با تصمیم خوان لاپورتا، بارسلونا به منظور بازسازی ورزشگاه خود باید در ورزشگاه دیگری میزبان رقبای خود باشد.

کد خبر: ۱۱۰۸۶۹
۰۹:۱۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

بارسلونا ورزشگاه نوکمپ

دیدارنیوز - خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد پروژه بازسازی ورزشگاه نوکمپ، آبی‌واناری‌ها را به مدت یک سال به دور از یکی از خاطره‌انگیزترین ورزشگاه‌های جهان نگه خواهد داشت. باشگاه بارسلونا به دنبال بازسازی و افزایش گنجایش این ورزشگاه است که برنامه‌ریزی برای شروع این کار از سال ۲۰۲۲ است و تکمیل این پروژه چیزی حدود چهار سال به طول خواهد انجامید.

برنامه باشگاه بارسلونا افزایش ۱۱ هزار صندلی به گنجایش فعلی نوکمپ و رساندن ظرفیت آن به ۱۱۰ هزار نفر است، این در حالی است که برنامه‌ای برای بازسازی محوطه ورزشگاه، فروشگاه و موزه آن نیز مدنظر مدیران بارسا قرار دارد. گفته می‌شود باشگاه بارسلونا در حال مذاکره با بانک گلدمن ساچس است تا با دریافت وامی ۱.۲۷ میلیارد پوندی پروژه بازسازی ورزشگاه نوکمپ را استارت بزند، اما پیش از آن باید موافقت اعضای باشگاه را بگیرد.

لاپورتا در گفت‌وگو با  «رادیو کاتالونیا» گفت: در صورتی که در مجمع باشگاه مجوز را دریافت کنیم، بازسازی ورزشگاه در تابستان آغاز می‌شود. نوکمپ جدید برای ماندگاری باشگاه و آینده نزدیک آن اساسی است. تأثیری که بازسازی نوکمپ برای بارسا خواهد گذاشت بسیار مهم است تا بتوانیم با رقبای خود که قبلاً کارهای موردنیاز را انجام داده‌اند، رقابت کنیم. ما در حال بررسی احتمالات مختلف هستیم، اما قوی‌ترین نامزد برای برگزاری بازی‌های بارسا (در زمان بازسازی ورزشگاه نوکمپ) ورزشگاه یوهان کرایف است.

در حال حاضر تیم زنان بارسلونا بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه یوهان کرایف برگزار می‌کند. گزینه دیگر بارسلونا انجام بازی‌هایش در ورزشگاه مونتیوچ ورزشگاه افتتاحیه بازی‌های المپیک ۱۹۹۲ خواهد بود.

برچسب ها: بارسلونا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر