تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

تاکید بر واکسیناسیون زنان باردار با واکسن سینوفارم

حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی کشور کرونا در گفتگویی با تاکید بر کارآیی واکسن سینوفارم تاکید کرد که زنان باردار بهتر است از در دسترس‌ترین واکسن استفاده کنند و منتظر واکسن دیگری نمانند.

کد خبر: ۱۱۰۶۸۴
۱۰:۲۲ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰

واکسیناسیون زنان باردار

دیدارنیوز: دبیر کمیته علمی کشوری کرونا درباره واکسیناسیون مادران باردار با سینوفارم و همچنین یک داروی ضدویروسی مدعی درمان کرونا، توضیح داد.

دکتر حمیدرضا جماعتی درباره واکسیناسیون مادران باردار و کودکان علیه کووید-۱۹، گفت: باید توجه کرد که در این باره کمیته کشوری واکسن اظهارنظر کرده است. نظر شخصی من این است که بهترین واکسن، در دسترس‌ترین واکسن است.

وی ادامه داد: فرض کنید که یک مادر باردار می‌خواهد صبر کند تا فلان واکسن خاص وارد شود تا تزریق کند، حال اگر این واکسن در دسترس نباشد یا زمان طولانی برای تهیه آن بگذرد، اگر در این فاصله زمانی این مادر مبتلا شود و خدایی نکرده خودش یا بچه بر اثر ابتلا به کرونا از بین روند، آیا چنین چیزی عاقلانه است؟. توصیه این است که بهترین واکسن، واکسنی است که در دسترس است. این در تمام کشور‌ها هم وجود دارد و می‌خواهند هرچه سریع‌تر افراد را واکسینه کنند. زیرا هرچه زمان بگذرد، ممکن است ابتلا به کرونا ایجاد شود و افراد را تحت تاثیر قرار دهد.

جماعتی با بیان اینکه هر واکسنی که در دسترس است، مناسب است، افزود: توصیه شده زنان باردار هم واکسن تزریق کنند. واکسن سینوفارم هم مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بوده و مشکلی هم ندارد و میزان کارایی آن ۷۸ درصد است؛ بنابراین ما توصیه می‌کنیم که هر واکسنی که در دسترس است، استفاده شود تا ایمنی بدن علیه کرونا ایجاد شود.

دارویی با ادعای درمان کرونا

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا همچنین درباره داروی ضد ویروسی مولنوپیراویر که اخیرا به عنوان مدعی درمان بیماری کرونا مطرح شده است، گفت: هنوز مواردی که درباره این دارو مطرح می‌شود، در حال مطالعه است. مطالعاتی که انجام شده، نشان داده که اگر بیمار این دارو را تا قبل از ورود به فاز شدید بیماری، مصرف کند، می‌تواند جلوی شدید شدن بیماری را بگیرد و میزان مرگ و میر را کاهش دهد.

وی افزود: اما اینکه به صورت ۱۰۰ درصدی موارد مطرح شده درباره این دارو درست باشد، نیاز به مطالعات بیشتری دارد و در حال مطالعه است. اما در مجموع در یکسری مطالعات نشان داده شده که موثر است و می‌تواند میزان مرگ و میر را به میزان چشمگیری کاهش دهد، اما باز هم نیاز به مطالعات بیشتر دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير