تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

۳۳۰ میلیارد ریال برای توسعه امکانات ورزشی مدارس توزیع شده است

News Image Lead

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت:: اعتباری معادل ۳۳۰ میلیارد ریال برای توسعه و تجهیز امکانات ورزشی مدارس در سال تحصیلی جاری توزیع شده است که هرچند رقم  کمی است، اما اقدامی شایسته است، زیرا منحر به سلامت و نشاط افراد همراه با روحیه خوداتکایی، جمع گرایی و مثبت پنداری می‌شود.

کد خبر: ۱۱۰۵۶
۱۶:۱۷ - ۰۸ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - مهرزاد حمیدی در همایش دبیران تربیت بدنی آموزش و پرورش این شهرستان اظهار کرد: شخصیت کودکان با بازی‌ها شکل می‌گیرد از این رو نباید به مقوله بازی کردن آنها بی‌توجه بود.

وی تصریح کرد: بازی در تربیت افراد جامعه اهمیت بالایی دارد به طوری که در آموزه‌های اسلامی نیز کودک را برای دوره هفت سال اول زندگی آزاد گذاشته تا بازی کند. زیرا با تکاپوی بدنی کودکان و نوجوانان، افسردگی ها، آسیب های اجتماعی، دلزدگی ها و انزواها درمان می شود.

وی تاکید کرد: اکنون 21 درصد کودکان کشور چاق هستند یا اضافه وزن دارند که اگر هوشیار نباشیم، نسل آینده با سونامی بیماری های غیرواگیر رو به رو خواهد شد. و نمی‌توانیم تنها با درس تربیت بدنی کمبودهای حرکتی دانش آموزان کشور را از بین ببریم زیرا زندگی ماشینی، تلفن همراه و تبلت کودکان را به یکجانشینی و چاقی مبتلا می‌کند.

وی با اشاره به ضرورت افزایش سواد حرکتی شهروندان جامعه گفت: نباید نسل آینده را به فراموشی سپرده شده و همه توان و اعتبار در ورزش قهرمانی هزینه شود، زیرا این کار جامعه آینده را کم‌تحرک و غیر پویا خواهد کرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: کودکان روزانه شش ساعت در اختیار مدرسه و پس از آن در خانه هستند اما باید پرسید، سهم محله برای ورزش کودکان و نوجوانان چیست؟

وی افزود: تا پایان سال جاری 250 زمین چمن مصنوعی در مدرسه های کشور آماده بهره‌برداری می شود که اعتبار ساخت 150 زمین توسط آموزش و پرورش و بقیه از سوی بخش خصوصی و نیکوکاران تامین خواهد شد.

وی تصریح کرد: سرانه فضای ورزشی دانش آموزان در مکان‌های سرپوشیده و باز بدون احتساب حیاط مدرسه، 33 صدم متر مربع است که رقم ناچیزی است و باید از ظرفیت ورزشی سایر دستگاه‌ها برای افزایش فعالیت‌های حرکتی دانش آموزان استفاده کنیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: نزدیک به 270 هزار نفر آموزگار پایه در وزارت آموزش و پرورش فعالیت دارند که باید همه آنها برای توسعه ورزش‌های پایه در مدارس توانمند شوند.

حمیدی گفت: طرح‌های حیاط پویا، ورزش صبحگاهی و المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه ای از جمله برنامه‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش برای توسعه فعالیت فیزیکی دانش‌آموزان است.


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد