تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

علی دایی کمک خیرخواهانه برای آزادی زندانیان انجام داد

رئیس کل دادگستری و رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان اردبیل اعلام کرد علی دایی اسطوره پیشین تیم ملی فوتبال ایران برای آزادی زندانیان کمک خیرخواهانه انجام داده است.

کد خبر: ۱۱۰۲۷۴
۱۲:۴۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

علی دایی یک کمک خیرخواهانه برای آزادی زندانیان انجام داد

دیدارنیوز - حسین کثیرلو، رییس کل دادگستری و رییس هیات امنای ستاد دیه استان اردبیل در اختتامیه پویش نذر اربعین حسینی که با شعار «هر مسجد آزادی یک زندانی» برگزار شد، گفت:

 طرح هر مسجد، آزادی یک زندانی غیرعمد از جمله ابتکارات ماندگاری است که از سال ۹۷ تا کنون اجرا و به همت سبز خیرین نوعدوست زمینه آزادی قریب به ۱۰۰ زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کرده‌است.

رییس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به استخلاص ۱۸ زندانی جرایم غیرعمد در اربعین سال ۱۴۰۰ گفت: برای آزادی این تعداد زندانی رقمی بالغ بر ۴ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال به صورت کمک ویژه پرداخت شده است.

وی با تقدیر از اقدام خالصانه علی دایی در برپایی این طرح خداپسندانه بیان کرد: قهرمان بودن و کنار آن برخورداری از منش پهلوانی، نعمت بزرگی است که موجب ماندگاری نام و یاد افراد در اذهان عمومی می‌شود، در این راستا آقای علی دایی که به راستی چه در زمین فوتبال و چه در عرصه خدمات حمایتی از گذشته تا به امروز فردی شناخته شده هستند و در پویش امسال سهم عمده‌ای را بر عهده داشتند که در این مجال از تلاش این ورزشکار نامی تشکر می‌کنیم.

کثیرلو ادامه داد: به یقین اقدامات خداپسندانه و انسان‌دوستانه خیرین عزیز، گره‌هایی زیادی را نه تنها از مددجویان جرایم غیرعمد و محکومان مالی باز کرده؛ بلکه خانواده‌های بی‌سرپرست بسیاری را از گرفتاری در مشکلات خانمان‌سوز و مصائب بعضا غیرقابل جبران اجتماعی رهایی داده و به این واسطه اشک شوق را در چشمان بسیاری از فرزندان و مادران منتظر و بی‌پناه زندانیان جرایم غیر عمد ومالی جاری ساخته است.

رییس هیات امنای ستاد دیه استان اردبیل در خصوص عملکرد ۶ ماهه ستاد دیه در سال جاری گفت: در این بازه زمانی تعداد ۸۶ زندانی جرایم غیرعمد با مبلغ بدهی بالغ بر ۱۰۶ میلیارد و ۶۳۰ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۷۳ ریال از بند زندان‌های استان اردبیل آزاد شدند که به ترتیب محکومیت مالی ۸۲ فقره، مهریه ۲ فقره و سهم حوادث کارگاهی ۲ پرونده بوده است.

منبع: طرفداری
برچسب ها: علی دایی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير