تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

حمله تند مایلی‌کهن به دادکان: سیاسی‌ترین فدراسیون فوتبال پس از انقلاب در دوران او بود

محمد مایلی‌کهن سرمربی پیشین فوتبال ایران درباره محمد دادکان گفت او می‌گفت نباید در ورزش مدیران سیایس دخالت کنند اما سیاسی‌ترین مدیران پس از انقلاب در فدراسیون فوتبال در دوران او حضور داشتند.

کد خبر: ۱۱۰۲۷۲
۱۲:۲۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

حمله مایلی‌کهن به دادکان

دیدارنیوز - محمد مایلی کهن پیشکسوت فوتبال ایران در خصوص شرایط پرسپولیس اظهار داشت: به نظرم شرایط این تیم خوب است و بازیکنانی که مد نظر کادر فنی بوده جذب شده است. آنها هر کسی را که نیاز داشتند جذب کردند و یحیی گل محمدی به عنوان سرمربی تیم شرایط تیمش را بهتر از همه می‌داند.

وی در خصوص رقم بالای بازیکنان این فصل فوتبال در لیگ ایران تصریح کرد: برای من سوال است که چرا به یک مرتبه قیمت بازیکنان این قدر بالا رفت برخی از بازیکنان در طول فصل مرتب از شرایط مالی پرسپولیس می‌نالند اما در دو هفته پایانی همه چیز خوب می‌شود و قراردادها چهار برابر شده و همه مشکلات از یاد می‌رود. اگر واقعا شرایط پرسپولیس یا هر تیم دیگری خوب نیست پس چرا حاضر به تمدید قرارداد می‌شوید یا اصلاً چرا به پرسپولیس می‌آیید.

وی افزود: شما نگاه کنید استراماچونی چند سال بیکار بود هی گفتند در اینترمیلان مربیگری کرده مربی بزرگی است اما در نهایت سر از قطر درآورد. یا همین گاوریل کالدرون از پرسپولیس شکایت هم کرده است و تا قران آخر پولش را هم می گیرد شما به یک نکته توجه کنید بازیکنان ایرانی طلب خود را نمی‌بخشند اما ما انتظار داریم یک خارجی چنین کاری را بکند. امثال کالدرون در دنیای فوتبال مرده بودند اما او را به ایران می‌آورید و زنده می‌کنید.

مایلی کهن در خصوص اینکه قرار است مدیر عامل پرسپولیس قرار است تغییر کند بیان داشت: به هر حال تصمیمی است که وزارت ورزش در این خصوص گرفته است و آنها خیر و صلاح تیم را بهتر از هر کس دیگری می‌داند سال‌هاست که می‌گویند استقلال و پرسپولیس باید خصوصی شود اما ین اتفاق هم نمی‌افتد و به نوعی همه سر کار هستند.

پیشکسوت پرسپولیس در خصوص شایعه حضور کاشانی در پرسپولیس اذعان داشت: کاشانی با پرسپولیس نتایج بسیار خوبی گرفت و حتی قهرمان لیگ هم شد به نظرم پرسپولیس در این چند سال اخیر هر چه دارد از مدیریت شایسته ایشان بوده شما نگاه کنید ورزشگاه درفشی‌فر از زمان مدیریت ایشان و همچنین وزرشگاه شهید کاظمی مربوط به دوره حضور ایشان در شورای شهر است که به باشگاه پرسپولیس رسیده است.

مایلی کهن در خصوص اینکه دادکان شاید به پرسپولیس بیاید گفت: من در مصاحبه‌ای خواندم که ایشان گفته بود پرسپولیس را به من نمی‌دهند خب چرا باید پرسپولیس را به ایشان بدهند همین آقا مرتب می‌گفت آدم‌های سیاسی نباید در ورزش دخالت کنند ولی فدراسیون ایشان سیاسی‌ترین و نظامی‌ترین فدراسیون فوتبال پس از انقلاب بود آیا سردار یعقوبی، آصفی، شجاعی برهان و سازگارنژاد افراد سیاسی و نظامی نبودند. ایشان زمان خاتمی احمدی‌نژاد و حتی روحانی هم حضور داشت مسئولیت داشته و فعالیت می‌کرد و حتی انتقادهایی هم انجام می‌داد. البته همه اینها را که گفتم در آخر کسان دیگر تصمیم گیرنده هستند همان طور که تاکنون ما هیچ وقت تصمیم گیرنده نبودیم الان هم کاری از دست ما بر نمی‌آید.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی