تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

درخواست فایزر برای تایید سریع واکسیناسیون کودکان کمتراز ۱۲ سال

شرکت داروسازی فایزر قصد دارد درخواست استفاده از واکسن کووید-۱۹ خود را در کودکان کمتر از ۱۲ سال ارایه کند.

کد خبر: ۱۱۰۰۴۵
۱۱:۱۱ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰

فایزر و تایید سریع واکسن کرونا برای کودکان

به گزارش پایگاه اینترنتی سی. ان. ان، آلبرت بورلا رییس و مدیرعامل فایزر در پاسخ به سوالی درباره اینکه این شرکت چه زمانی داده‌های مطالعه واکسن کرونای این شرکت را روی کودکان پنج تا ۱۱ ساله به سازمان غذا و داروی آمریکا ارسال می‌کند، گفت: این داده‌ها در روز‌های آینده به این سازمان ارسال می‌شود.

در حال حاضر، واکسن‌های کووید -۱۹ تنها برای کودکان ۱۲ سال به بالا تأیید شده و این موضوع نگران کننده است، زیرا کودکان کم سن و سال‌تر به دلیل حاکم شدن نوع دلتا ویروس کرونا در آمریکا که بسیار مسری است در حال ابتلا به این بیماری هستند.

بر اساس داده‌های اخیر منتشر شده توسط آکادمی کودکان آمریکا، نزدیک به ۲۶ درصد از کل موارد ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر آمریکا در کودکان گزارش شده است.

بر اساس اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا به طور متوسط ۲۶۶ کودک در هفته گذشته هر روز به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان بستری می‌شدند.

پس از ارایه داده‌های مطالعه فایزر، متخصصان سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، این اطلاعات را تجزیه و تحلیل می‌کنند و تصمیم می‌گیرند که آیا واکسن را توصیه کنند یا خیر.

زمانی که این واکسن برای کودکان خردسال در دسترس قراربگیرد، چالش واکسیناسیون آن‌ها خواهد بود. بر اساس تجزیه و تحلیل مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، کمتر از ۵۰ درصد از نوجوانان واجد شرایط آمریکا به طور کامل در برابر کووید-۱۹ واکسینه شده اند.

در عین حال مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا به دانش آموزان و کارکنان مدرسه توصیه می‌کند که در مدرسه ماسک صورت داشته باشند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

روشل والنسکی مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا به شبکه خبری سی. بی. سی ساندی گفت: ما می‌دانیم چگونه آن‌ها را ایمن نگه داریم. هنگامی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنیم احتمال شیوع بیشتر می‌شود.

اسکات گوتلیب کمیسر سابق سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا نیز والدین را تشویق می‌کند تا در صورت امکان فرزندان خود را واکسینه کنند. وی گفت: این یک پاتوژن خطرناک است. من در مورد این ویروس خیلی بدبین نیستم، می‌دانیم که این ویروس پیامد‌های طولانی مدت در بسیاری از افراد مبتلا به آن از جمله کودکان دارد.

ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها