تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

از ۵ عضو هیئت مدیره جدید باشگاه استقلال فقط ۲ نفر ورزشی هستند

اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال پس از مدت زمان طولانی بالاخر مشخص شد و حالا از 5 عضو هیئت مدیره فقط دو نفر ورزشی هستند و از سه نفر باقی مانده یک نفر با فوتبال چندان ناآشنا نیست ولی دو نفر دیگر هیچ سابقه ورزشی ندارند.

کد خبر: ۱۰۹۵۸۱
۰۸:۵۲ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰

عضو هیئت مدیره جدید باشگاه استقلال

دیدارنیوز - پس از کش و قوس‌های فراوان در کادر مدیریت باشگاه استقلال،‌ وزارت ورزش و جوانان با استعفای احمد مددی مدیرعامل سابق این باشگاه موافقت کرد و پس از آن اعضای جدید هیات مدیره به نام‌های مهدی افضلی، مجتبی عبداللهی، محمد مومنی و مصطفی آجورلو معرفی شدند. آجرلو نیز به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال انتخاب شده است.

از کادر قبلی مدیریت باشگاه استقلال، تنها پرویز مظلومی در هیات مدیره باشگاه استقلال باقی ماند و اصغر ملکیان و احمد مددی از هیات مدیره استقلال خارج شدند.

در این بین، از میان اعضای جدید هیات مدیره استقلال مهدی افضلی و مجتبی عبداللهی سابقه چندانی در ورزش ایران ندارند و محمد مومنی و مصطفی آجرلو پیشینه قابل توجهی در ورزش ایران و مدیریت ورزشی دارند.

در این گزارش می‌خواهیم به سوابق هر یک از اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استقلال بپردازیم.

مجتبی عبداللهی

عبداللهی بیشتر عمر مدیریتی خود را در شهرداری تهران گذرانده است. یکی از سوابق مهم مدیریتی او معاونت اجتماعی شهرداری و معاونت خدمات شهرداری است. او همچنین مدیریت کل پشتیبانی، شهردار مناطق ۲۰ و ۷ و مدیریت اداره کل اوقاف استان تهران را برعهده داشته است.

او چندی پیش، قبل از حضور زاکانی به عنوان شهردار جدید تهران از گزینه‌های احتمالی تصدی این جایگاه بود.

مهدی افضلی

افضلی یک چهره فرهنگی دارد و بیشتر عمر مدیریتی خود در عرصه مدیریت فرهنگ و هنر کشور گذرانده است. او سابقه قابل توجهی در مدیریت موسسه توسعه هنرهای معاصر و همچنین مدیریت بنیاد رودکی در کارنامه خود دارد.

محمد مومنی

مومنی که یکی از پیشکسوت‌های قدیمی و محبوب باشگاه استقلال است، سابقه قابل توجهی در این باشگاه دارد. مومنی در دوران بازیگری خود، ۲ فصل در جمع آبی‌پوشان حضور داشت و پس از آن لژیونر شد.

هواداران استقلال به او لقب «مومنی کانتونا» را داده بودند. او همچنین در یک دوره مدیریت آکادمی باشگاه استقلال را بر عهده داشته است و دارای مدرک فوق‌لیسانس تربیت بدنی و استاد دانشگاه تربیت بدنی شهرک غرب تهران بوده است.

مصطفی آجرلو

آجرلو ورزشی‌ترین چهره مدیریتی هیات مدیره باشگاه استقلال است. او سابقه مدیرعاملی باشگاه‌های تراکتور، پاس و استیل‌آذین را در کارنامه خود دارد و در مجموع حضور خود در این ۳ باشگاه افتخارات قابل توجهی در حضور آجرلو به دست آمده است که اکثر این افتخارات در باشگاه پاس تهران بوده است.

آجرلو در دوره حضور خود در باشگاه پاس، در سال ۸۲ قهرمانی درلیگ برتر فوتبال ایران به دست آورده است و همچنین در سال‌های ۸۱ و ۸۴ به عنوان نائب قهرمانی دست پیدا کرده است. پاس در دوره مدیریتی آجرلو همچنین در سال ۸۴ به یک چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد. 

او در سال ۹۵ کاندیدا ریاست فدراسیون فوتبال بود اما در نهایت در آن سال مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شد.

در رزومه‌ای که آجرلو برای فدراسیون فوتبال در سال ۹۵ فرستاده بود، مدرک مربیگری فوتبال درجه یک دیده می‌شود. او همچنین دارای مدرک دکترای مدیریت از دانشگاه امام حسین(ع) است.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی