تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

فروش ویژه کوئیک S؛ با ۱۴۰ میلیون صاحب خودرو شوید!

آخرین محصولی که در فهرست این طرح قرار دارد کوییک S با قیمت ۱۵۴ میلیون تومان است. این محصول در بازار با حدود قیمتی ۱۷۸ میلیون تومان داد و ستد می‌شود و برندگان آن از رانت ۲۴ میلیون تومانی بهره خواهند برد.

کد خبر: ۱۰۹۴۷۶
۰۸:۴۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰

فروش ویژه کوئیک s

دیدارنیوز ـ خط تولید پراید برای بازار داخل دیگر متوقف است و تنها برای صادرات میزان محدود پراید تولید می‌شود. با این حال به نظر می‌رسد همچنان تقاضا برای خرید خودرویی با قیمت نزدیک به پراید در بازار وجود داشته باشد.

پیش از پایان یافتن تولید خودرو پراید خیلی از فعالان بازار خودرو گزینه جایگزین آن را کوئیک و ساینا اعلام می‌کردند و حال در طرح‌های فروش فوق‌العاده سایپا، نوبت به عرضه این دو خودرو رسیده است.

این در حالیست که اخیرا سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده بود که دو خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران‌خودرو و سایپا مجموعا بیش از ۱۴۰ هزار خودرو ناقص در پارکینگ دارند و در تکمیل و تحویل آن ناتوان مانده‌اند. از سوی دیگر وضعیت مالی خودروسازان نیز چندان خوب نیست، اما آن‌ها اصرار دارند که با فروش فوق‌العاده، تعدادی محدود از خودرو را با قرعه‌کشی به تعدادی خاص از متقاضیان تحویل دهند. اما قیمت این خودرو‌های عرضه شده چقدر است؟

یکی از خودرو‌هایی که در طرح فروش چهار محصول سایپا عرضه می‌شود، کوییک با گیربکس معمولی (رینگ فولادی) با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان است. این محصول در بازار حدود ۱۷۰ میلیون تومان قیمت دارد؛ بنابراین هرکس که در این قرعه‌کشی برنده شود ۲۹ میلیون تومان به جیب زده است.

یکی دیگر از محصولات موجود در این طرح، کوییک R با گیربکس معمولی است. این محصول در طرح فروش چهار محصول سایپا به قیمت ۱۴۹ میلیون عرضه می‌شود، اما در بازار حدود ۱۷۶ میلیون تومان قیمت دارد. میزان تخفیف فروش این خودرو نیز ۲۷ میلیون تومان تخمین زده می‌شود.

در طرح فروش چهار محصول سایپا همچنین ساینا S نیز به قیمت ۱۴۲ میلیون تومان عرضه می‌شود، اما قیمت آن در بازار ۱۷۵ میلیون تومان است و برندگان آن از تخفیف ۳۳ میلیونی بهره خواهند برد.

آخرین محصولی که در فهرست این طرح قرار دارد کوییک S با قیمت ۱۵۴ میلیون تومان است. این محصول در بازار با حدود قیمتی ۱۷۸ میلیون تومان داد و ستد می‌شود و برندگان آن از تخفیف ۲۴ میلیون تومانی بهره خواهند برد.

برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير