تیتر امروز

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...
حمله ایران به اسرائیل/ خبرنگار الجزیره: ایرانی‌ها نگران اقتصاد هستند، نه اسرائیل/ افزایش گشت‌زنی جنگنده‌های اردنی
انتقام پس از حمله تروریستی به کنسولگری (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

حمله ایران به اسرائیل/ خبرنگار الجزیره: ایرانی‌ها نگران اقتصاد هستند، نه اسرائیل/ افزایش گشت‌زنی جنگنده‌های اردنی

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)
مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه

گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)

در ادامه مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه درباره «گفتمان نظام سلطه جهانی» که سه قسمت قبلی را در دیدارنیوز خواندید، در قسمت چهارم و پایانی می‌توانید پاسخ...

اگر واکسن با یک تلفن وارد شد چرا بقیه مشکلات باقی است؟

میرلوحی نوشت: «چطور عضویت در سازمان همکاری‌های شانگ‌های و تامین واکسن ساده بود، اما حل مسائل اقتصادی سخت و زمان‌بر است؟ مگر نمی‌گویید که صد میلیارد دلار در نفت سرمایه‌گذاری می‌کنید، کاری می‌کنید که قطعی برق نداشته باشیم، سالی یک میلیون مسکن می‌سازید و … خب بسم‌الله.»

کد خبر: ۱۰۹۳۸۶
۱۱:۱۲ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰

وارد شدن واکسن با یک تلفن

دیدارنیوز ـ محمود میرلوحی، عضو شورای شهر تهران در دوره پنجم در یادداشتی اختصاصی برای «عصر ما» نوشت: اگر واکسن با یک تلفن وارد شد چرا بقیه مشکلات باقی است.

اصولگریان و رسانه‌های آنان در روز‌های اخیر هر اتفاقی را به حساب خود گذاشته و دستاورد بزرگی برای خود تلقی می‌کنند. این رویکرد به طور قطع درست نبوده و برای آن‌ها تبعاتی دارد. پیش از برشمردن آسیب‌های این نگاه، اما باید توجهی به شرایط کشور داشته باشیم.

می‌دانیم که ایران در یکی دو سال اخیر در وضعیت سختی قرار داشته و مردم به واسطه #تحریم، مشکلات اقتصادی و برخی حوادث داخلی مثل ساقط کردن #هواپیمای_اوکراینی به شدت خودشان را در عسرت و دشواری دیدند. #کرونا هم مزید بر علت شد و چالش‌ها ادامه یافت.

در این مخمصه بد، اما دو نگاه و نظریه حاکم شد. اصولگرایان همه مشکلات را به دولت و روحانی نسبت دادند و اصلاح‌طلب با وجود پذیرش سهم او، به این هم توجه داشتند که مسائل و ارکان و نهاد‌های تصمیم‌گیرنده دیگری نیز در وضع موجود دخیل هستند.

جریان منتقد و مخالف دولت با نگاه مختص به خود پیش رفت و حتی مجلس را نیز در چارچوب نگاه خود تشکیل دارد و به سویی برد که حتی مباحثی مثل عدم کفایت روحانی را مطرح کنند. با ادامه این رویه علی‌الظاهر موفق شدند که همه نابه‌سامانی‌ها را گردن دولت قبل اندازند.

به اینکه انتخابات اخیر متفاوت بود و میزان رای آقای رئیسی با دوره قبل تفاوت چندانی نداشت کاری نداریم، اما آنچه باید به آقایان یادآوری کرد این است که شما با همه امکانات، ظرفیت‌ها، همسویی‌ها و تریبون‌هایی که دارید از صدا و سیما گرفته تا نماز جمعه و برخی رسانه‌های سپاه؛ توانستید به هدف رسیده و همه چیز را گردن روحانی اندازید. اما این کار اینجا تمام نمی‌شود و خودتان هم باید جواب بدهید.

اصلا آقایان روحانی، جهانگیری و … مسئول همه وضع موجود هستند، اما شما که اکنون قوه مجریه را نیز مثل قوای دیگر در اختیار دارید چه خواهید کرد؟ آیا قرار است باز هم دولت قبل را مقصر همه مشکلات جلوه دهید؟

شما که معتقدید مشکل تامین واکسن حد شدنی بود و با یک تلفن هم حل کردید؛ پس چرا مسائل دیگر مثل مشکلات حوزه فولاد، سیمان، مسکن و … را حل نمی‌کنید؟!

چطور عضویت در سازمان همکاری‌های شانگ‌های و تامین واکسن ساده بود، اما حل مسائل اقتصادی سخت و زمان‌بر است؟ مگر نمی‌گویید که صد میلیارد دلار در نفت سرمایه‌گذاری می‌کنید، کاری می‌کنید که قطعی برق نداشته باشیم، سالی یک میلیون مسکن می‌سازید و … خب بسم‌الله.

 

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی