تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

مرگ در اتاق زیبایی؛ قصور پزشکی جان زن جوان را گرفت!

راز مرگ زن جوانی که چندی پیش برای عمل لیزر تراپی به کلینیکی در تهران مراجعه کرده بود و دچار مرگ مغزی شد با تحقیقات بازپرس جنایی مشخص شد.

کد خبر: ۱۰۹۳۷۶
۱۰:۴۱ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰

مرگ زن جوان بعد از لیزرتراپی

دیدارنیوز ـ فوت یک زن جوان پس از عمل لیزرتراپی خبر ساز شد. زن ۳۶ ساله برای عمل لیزرتراپی سوختگی پا به کلینیکی در تهران مراجعه کرد و نهایتاً در حین عمل فوت کرد. این زن در ۱۵ مرداد ماه فوت کرد. بازپرس جنایی خبر فوت این زن جوان را اعلام کرد.۱۵ مرداد امسال مرگ زن جوانی در یکی از بیمارستان‌های پایتخت به بازپرس مصطفی واحدی اعلام شد. به دنبال اعلام این خبر بازپرس جنایی دستور تحقیقات در این خصوص را صادر کرد. بررسی‌ها نشان می‌داد زن ۳۶ ساله برای عمل لیزرتراپی سوختگی پا به کلینیکی در شمال تهران رفته، اما حین عمل باتوجه به وخیم شدن حالش به یکی از بیمارستان‌ها منتقل شده و در نهایت روز ۱۵ مرداد تسلیم مرگ شده است.

همزمان با رسیدگی به این پرونده وکیل زن جوان به نام نگین به دادسرای امور جنایی پایتخت رفت و از کادر درمان شکایت کرد. او گفت: ساعت ۲ بعد ازظهر ۲۶ تیر امسال، نگین وقت لیزرتراپی داشت و به همراه همسرش به کلینیکی در شمال تهران رفت. ساعت ۳:۲۵ دقیقه به نگین آمپول بی حسی تزریق شد و به گفته پزشک متخصص این عمل تنها نیم ساعت طول می‌کشید.

وکیل جوان ادامه داد: همسر نگین پشت در اتاق عمل به انتظار ایستاد، اما بعد از یک ساعت اعلام کردند که دستگاه لیزر شارژ ندارد. اما همچنان نگین در اتاق عمل بوده تا اینکه ساعت ۵:۳۰ همان روز پزشک هراسان از اتاق بیرون می‌آید و از همسر نگین می‌خواهد به اتاق عمل برود و او را ببیند. زمانی که موکل بنده وارد اتاق عمل می‌شود متوجه شد شکم همسرش بسیار متورم شده است.

وکیل جوان ادامه داد: از آنجایی که نگین بی‌هوش بود، او بوسیله آمبولانس به بیمارستانی دیگر منتقل شد. این در حالی بوده که آمبولانس نیز مجهز به دستگاه اکسیژن نبوده و تمام این موارد باعث می‌شود که وقت طلایی برای احیای زن جوان از دست برود. بعد از آن نگین به کما رفت و پس از ۲۰ روز دچار مرگ مغزی شده و ۱۵ مرداد فوت کرد. موکل من از پزشک کلینیک، پزشک بی هوشی، مسئول فنی و مسئول کلینیک شکایت دارد.

بدنبال شکایت وکیل خانواده، جسد به پزشکی قانونی منتقل شد. با انجام معاینات متخصص پزشکی قانونی علت مرگ را آسیب مغزی ناشی از اقدامات عمل لیزر تراپی اعلام کردند. با مشخص شدن علت مرگ، بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی پایتخت پرونده را برای بررسی میزان تقصیر کادر درمانی که از آن‌ها شکایت شده به نظام پزشکی ارسال کرد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور