تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دستگیری۲ مسافر با ۴ میلیارد ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی

فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری ناجا از دستگیری ۲ مسافر استانبول به دلیل قاچاق ارز خبر داد.

کد خبر: ۱۰۹۲۸۲
۱۲:۵۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰

دستگیری۲ مسافر ب ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی

دیدارنیوز ـ سرهنگ محسن عقیلی اظهار کرد: در پی تدابیر ابلاغی به یگان‌های تابعه مبنی بر مبارزه با قاچاق ارز از مرز‌های هوایی برای پشتیبانی از رونق اقتصادی کشور، همکارانم در پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) در بازرسی از دو مسافر خروجی به مقصد استانبول، مقدار ۱۲۷ هزار و ۳۰۰ یورو و مقدار ۲۲ هزار دلار در مجموع به ارزش مالی ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کشف کردند که به دلیل عدم ارائه مدارک مثبته توسط متهمان این مبالغ توسط ماموران ضبط شد.

وی افزود: با وجود اطلاع رسانی متعدد درباره میزان ارز مسافری مجاز از طریق رسانه ها، جرائد و اطلاع رسانی گسترده پلیس در مبادی خروجی کشور، متاسفانه برخی از افراد سودجو و فرصت طلب اقدام به خروج غیر قانونی ارز از کشور می‌کنند که پلیس فرودگاه حسب وظایف قانونی با حضور فعال و هوشمندانه در تمامی گلوگاه‌های خروجی با این افراد مقابله خواهد کرد.

سرهنگ عقیلی تاکید کرد: متهمان دستگیر شده به همراه ارز‌های قاچاق مکشوفه برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

کشف ۴۶ میلیارد ریال ارز‌های قاچاق توسط پلیس فرودگاه

فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری ناجا از کشف ارز‌های قاچاق به ارزش ۴۶ میلیارد ریال در فرودگاه امام (ره) خبر داد.

سرهنگ محسن عقیلی در خصوص جزئیات این کشف گفت: در راستای تدابیر ابلاغی به یگان‌های تابعه مبنی بر مبارزه با قاچاق ارز از مرز‌های هوایی برای پشتیبانی از رونق اقتصادی کشور، همکارانم در پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) در بازرسی از دو مسافر خروجی به مقصد استانبول، مقدار۱۲۷ هزار و ۳۰۰ یورو و مقدار ۲۲ هزار دلار جمعا به ارزش ۴۶ میلیارد ریال کشف که به دلیل عدم ارائه مدارک مثبته ضبط شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: با وجود اطلاع رسانی متعدد در خصوص میزان ارز مسافری مجاز از طریق رسانه ها، جرائد و اطلاع رسانی گسترده پلیس در مبادی خروجی کشور، متاسفانه برخی از افراد سودجو و فرصت طلب اقدام به خروج غیر قانونی ارز از کشور می‌نمایند که پلیس فرودگاه حسب وظایف قانونی با حضور فعال و هوشمندانه در تمامی گلوگاه‌های خروجی با این افراد مقابله می‌نماید.

سرهنگ عقیلی خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده به همراه ارز‌های قاچاق مکشوفه برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها